Thermostaatkraan bad

Met een thermostaatkraan hoeft u niet meer de warme en koude kraan handmatig te mengen. De thermostaatkraan zorgt hier namelijk zelf voor. U hoeft alleen maar de gewenste temperatuur in te stellen en de kraan doet de rest. Wilt u uw thermostaatkraan vervangen? Let dan goed op de afmetingen, zodat u geen nieuwe gaten hoeft te boren.

246 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

246 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Badkraan thermostatisch

Een thermostaatkraan badkraan kopen? Het is een type badkraan dat we ook wel kennen als de mengkraan. Het is een kraan die het eenvoudig maakt om het bad op de gewenste temperatuur te vullen, omdat het warme en koude water niet handmatig met elkaar hoeft te mengen. Het is voldoende om aan te geven dat het water wat warmer of juist wat minder heet mag zijn. De thermostaatkraan badkraan zorgt automatisch voor de menging van het warme en koude water, zodat het bad de juiste temperatuur aanneemt en u daar direct prettig in plaats kunt nemen.

Thermostaatkraan voor het bad

Een thermostaatkraan badkraan kopen voor in het bad? Het vormt een prettige keuze om het bad eenvoudig te vullen, zonder dat u de bekende twee kranen op elkaar af hoeft te stemmen. Uiteraard zijn de kranen daarnaast ook goed geschikt voor de douche. Het grote voordeel van een badkraan is dat u de beschikking heeft over een baduitloop. U kunt die bijvoorbeeld gebruiken om de vloer schoon te maken, een emmer te vullen of om alleen uw voeten even af te spoelen. Bekijk de verschillende thermostaatkraan badkranen om daar een indruk van te krijgen of direct een keuze uit te maken.

Thermostaatkraan vervangen

Heeft u op dit moment al een thermostaatkraan badkraan zitten, maar werkt die niet langer naar behoren? U kunt de badkraan vervangen. U kunt dat waarschijnlijk gewoon zelf, als alternatief kunt u daar een vakman voor inschakelen. We zorgen bij de verschillende badkranen in ieder geval voor een duidelijke handleiding, zodat u daar eventueel ook zelf mee aan de slag kunt. Op die manier kunt u de thermostaatkraan badkraan vervangen en een nieuw model plaatsen. Let uiteraard goed op de hartmaat tussen de beide aansluitingen voor het koude en warme water. Heeft u bijvoorbeeld een 12cm thermostaatkraan badkraan nodig?

Thermostaatkraan kopen

U kunt online de thermostaatkraan badkraan kopen die u wenst, daar hoeft u de deur niet voor uit. Er zijn zowel moderne als meer klassieke badkranen beschikbaar, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Probeer het materiaal af te stemmen op de badkamer accessoires in RVS of chroom die u heeft zitten, zodat er een mooi geheel ontstaat met een rustige uitstraling. Wilt u een badkraan met thermostaatkraan bestellen? We maken de verzending van de thermostaatkraan badkraan uiteraard zo snel mogelijk voor u in orde. Dat betekent dat u de badkraan op basis van een thermostaat vervolgens spoedig in huis heeft om die direct te (laten) aansluiten.