Vrijstaande badkraan

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 27 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De vrijstaande badkraan combineert goed met het vrijstaande bad, al kunt u de kranen ook gebruiken voor een regulier bad. Het vrijstaande karakter van de kraan zorgt voor een statige verschijning, waardoor u bijvoorbeeld de beschikbare ruimte in de badkamer op een mooie manier kunt benadrukken. Er zijn verschillende moderne of juist heel klassieke vrijstaande kranen voor baden beschikbaar. Zoekt u specifiek naar een thermostatische badkraan? Dit maakt het gemakkelijker om de juiste temperatuur in te stellen, zodat u direct in een fijn bad kunt stappen dat niet te heet en niet te koud is.

Goedkope vrijstaande badkraan

Een goedkope vrijstaande badkraan kopen, bijvoorbeeld om de kosten na de aanschaf van het bad een beetje in de hand te kunnen houden? Er zijn modellen van honderden euro’s beschikbaar, u kunt aan de andere kant ook gebruik maken van de goedkopere modellen. Bekijk daarvoor onze outlet met de verschillende vrijstaande badkranen. Een goedkope vrijstaande badkraan kan gemaakt zijn van verschillende materialen. RVS en chroom zijn daarvan bekende voorbeelden, al zijn er ook duurdere modellen in die materialen beschikbaar. De kranen zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen zoals u dat van de A-merken mag verwachten.

Vrijstaande badkraan monteren

Wilt u een vrijstaande badkraan monteren of installeren? We leveren standaard een handige handleiding mee, waar helder uit volgt welke stappen u dient te doorlopen. Het is op die manier mogelijk om de badkraan zelf te monteren of daarvoor in ieder geval duidelijke instructies aan te reiken. Dit maakt het eenvoudig om de vrijstaande badkraan op de juiste wijze te installeren en daar vervolgens gebruik van te maken om het bad te vullen. De montage van de kranen zit op een eenvoudige wijze in elkaar, zelfs wanneer er sprake is van een geavanceerde thermostatische badkraan die het mengen van warm en koud water eenvoudig maakt.

Vrijstaande badkraan in RVS kopen

Een vrijstaande badkraan kopen en specifiek op zoek naar een model in bijvoorbeeld RVS of chroom? Het is aan de hand van die kranen mogelijk om de accessoires er netjes op af te stemmen. Op die manier ontstaat er één geheel in de badkamer, wat een mooie rustige uitstraling geeft. Bestelt u de vrijstaande badkraan online? Wij gaan er direct voor u mee aan de slag. We maken de verzending van de kraan zo snel mogelijk voor u in orde, zodat u daar vervolgens vlot de beschikking over heeft om die te installeren of monteren.