Badmengkraan

Bent u op zoek naar een badmengkraan? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt bij ons diverse types, vormen, kleuren en afwerkingen. De kans is dan ook erg groot dat u een badmengkraan kunt vinden die voldoen aan al uw wensen. Bekijk hieronder ons aanbod!

113 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

113 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een bad is natuurlijk niet compleet zonder de juiste kraan! Wilt u een badmengkraan toevoegen aan uw badkamer? Dan zit u hier helemaal goed. Zoals de naam als zegt, mengt u bij een badmengkraan zelf het koude en warme water tot u de juiste temperatuur gevonden heeft.

Een badmengkraan: opbouw, inbouw of vrijstaand

Bij de aanschaf van uw badmengkraan maakt u de keuze uit een opbouwkraan, een inbouwkraan of een vrijstaande badkraan. Wilt u enkel uw badkraan veranderen en geen hele verbouwing starten? Dan raden wij een opbouwkraan aan! Dit type badmengkraan is namelijk gemakkelijk te installeren. Gaat u uw gehele badkamer veranderen of wilt u een strakke en moderne badmengkraan? Dan kunnen wij u adviseren om onze inbouwkranen te bekijken. Heeft u een vrijstaand ligbad en wilt u kiezen voor de ultieme luxe uitstraling in uw badkamer? Dan is een vrijstaande badmengkraan perfect!

Een badmengkraan: één greep of twee knoppen

U vindt bij ons badmengkranen die voorzien zijn van één greep of van twee knoppen. Kiest u voor een badmengkraan met één greep? Dan mengt u de temperatuur van het water door de greep naar links en rechts te bewegen. Daarnaast zet u de kraan aan door de greep naar boven of naar u toe te trekken. Hoe verder u dit doet, hoe harder de staal van het water is!

Liever een badmengkraan met twee knoppen? Ook deze hebben wij in ons assortiment! U draait de knoppen open, en mengt zelf het warme en koude water tot de temperatuur naar wens is.

De kleur van uw badmengkraan

Wij vinden de kleur een belangrijke keuze als het gaat om uw nieuwe badmengkraan! Het heeft namelijk veel invloed op de uitstraling van de ruimte. Heeft u een moderne, luxe of industriële badkamerstijl? Dan kan een zwarte, gouden of koperkleurige badmengkraan een mooie toevoeging zijn. Wilt u liever een tijdloze en neutrale badmengkraan? Bekijk dan de varianten in de kleuren chroom en rvs.

Uw badmengkraan online of in de showroom kopen

Heeft u een badmengkraan gevonden die aansluit op uw wensen? Dan is het tijd om deze te bestellen! Dit kan natuurlijk online, maar u bent ook welkom in één van onze showrooms. Gaat uw voorkeur uit naar online bestellen? Plaats de badmengkraan dan in uw winkelwagen en volg het bestelproces. Kies zelf uw favoriete betaalmethode en afleverpunt. Wij gaan daarna direct voor u aan de slag! Liever langskomen in de showroom? U kunt ons vinden in Beverwijk en in Schiedam. Heeft u nog vragen over een badmengkraan? Neem dan contact op met onze klantenservice!