Badrandkraan

Als u houdt van een bijzonder luxe toevoeging aan uw bad, dan is een simpele kraan niet voldoende. Kies in plaats daarvan voor een mooie badrandkraan! Deze plaatst u, zoals de naam al verklapt, op de rand van het bad en bestaat uit meerdere onderdelen die zo hun eigen functie hebben. Bent u benieuwd welke verschillende badrandkranen wij verkopen? Bekijk ons assortiment dan hieronder!

31 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

31 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Heeft u al nagedacht over hoe uw nieuwe badrandkraan eruit moet komen te zien? De keuze is reuze, dus bedenk van tevoren waar uw ideale aankoop precies aan moet voldoen. Gaat u bijvoorbeeld voor een thermostatische badrandkraan of kiest u liever voor een model met een mengkraan? Dit heeft namelijk invloed op het uiteindelijke design van het product.

Badrandkraan: viergats of vijfgats?

Zodra u de beschikbare badrandkranen bekijkt, zult u zien dat het meestal gaat om een model met vier of vijf gaten. Het verschil tussen de twee is niet alleen het uiterlijk, maar ook het type kraan. Als we spreken van badrandkraan met vier gaten, dan gaat het om een thermostatische variant. In dit geval gaat het om een bedieningsknop voor de temperatuur, een uitloop, een handdouche en een omstelknop om tussen die twee te schakelen.

Gaat u liever voor een badrandkraan met vijf gaten? Dan haalt u een mengkraan in huis. Dit houdt in dat er twee losse knoppen zijn om het koude en warme water te mengen, in plaats van één bedieningsknop voor de temperatuur.

Heel soms heeft een badrandkraan maar drie gaten. In dat geval ontbreekt de uitloop en is de handdouche het enige onderdeel waar water uitkomt.

Het design van de badrandkraan

Ook de kleur, afwerking en het ontwerp van de badrandkraan zijn van invloed op het eindresultaat. Tevens is het belangrijk dat het past in het interieur van de badkamer, zodat het een mooi geheel vormt. Gelukkig is de kans groot dat u een badrandkraan vindt die aansluit op de stijl in uw badkamer, want het is verkrijgbaar in een hoop verschillende designs.

Uw nieuwe badrandkraan kopen bij Douche Concurrent

Heeft u een mooie badrandkraan op het oog die mooi zal staan? Bestel ‘m dan eenvoudig op onze website! U heeft de badrandkraan dan snel in huis, waarna u het een mooie plek kunt geven in uw badkamer. Welke u ook precies heeft gekozen, het zal een echte eyecatcher zijn in de ruimte!