Bidetkranen

Een bidetkraan is eenvoudig te gebruiken en scheelt een hoop toiletpapier! Er zijn verschillende soorten bidetkranen beschikbaar. Zo heeft Douche Concurrent ook kranen met een extra handdouche, een populaire keuze voor veel mensen. Wilt u graag advies over onze bidetkranen? Douche Concurrent helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste kraan.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op kranen
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

7 artikel(en)

per pagina

Sorteer op

Bent u op zoek naar een bidet voor uw badkamer? Lees hieronder snel verder over alle soorten bidets bij Douche Concurrent. Een bidet is ontstaan in het jaar 1700, anno 2015 is een bidet een wereldwijd gebruikt product. De meest voorkomende vorm van een bidet is een bassin, welke vrijwel altijd geplaatst is in de badkamer. De bidet wordt gebruikt om jezelf te reinigen na gebruik van het toilet of wanneer men het nodigt vind om zichzelf te reinigen op de gevoelige gebieden. De juiste bidet vindt u tegen de juiste prijs bij Douche Concurrent in Schiedam. Lees hieronder verder over alles mogelijkheden voor uw bidet!

Waarvoor heeft u een bidet nodig?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, kan er door gebruik van een bidet de geslachtsdelen gereinigd worden. Daarnaast kan er met een bidet eenvoudig de voeten gewassen worden. Een bidet wordt inmiddels wereldwijd gebruikt, maar lang niet overal is men bekend hoe een bidet correct gebruikt moet worden. Een bidet lijkt erg veel op een toilet, maar uiteraard heeft een bidet heeft andere doeleinden dan een toilet. Door gebruik van een bidet kunt u uzelf opfrissen na het gebruik van het toilet. Tegenwoordig beschikken nieuwe toiletten over ingebouwde bidets. Bij Douche Concurrent worden er bidetkranen aangeboden én toiletten met ingebouwde bidets. Kom langs in de showroom van Douche Concurrent in Schiedam of kijk in de webshop voor alle bidets. De bekwame medewerkers van Douche Concurrent in Schiedam helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte bidet.

Toiletpot met bidet

Sla twee vliegen in één klap met een toiletpot mét bidet. Dankzij de technische ontwikkelingen op het gebied van toiletten, is het al jarenlang mogelijk om een toiletpot met bidet aan te schaffen. Hierdoor heeft u géén aparte bidet meer nodig in uw badkamer. Bij een toiletpot met bidet wordt er met een warm water het gebied gespoten. Warm water is superieur aan toiletpapier, het warme water geeft een veel hogere mate van een schoner én fijn gevoel. Voor een ruim assortiment met aan toiletpotten met bidets, maar ook losse bidets bent u bij Douche Concurrent aan het juiste adres.