Douchekoppen

Zonder douchekop heeft u weinig aan uw prachtige douche! Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan douchekoppen in verschillende afmetingen en materialen. Ook kunnen de functies verschillen. Sommige douchekoppen beschikken namelijk over verschillende standen, waardoor u de waterstraal kunt aanpassen.

130 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

130 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douchekop kopen

Zonder douchekop geen douche, het is een essentieel onderdeel in de badkamer. Specifiek op zoek naar de grote douchekoppen, de modellen voor handdouches of wellicht de koppen voor regendouches? Douche Concurrent zorgt voor een uitgebreid assortiment, u heeft de keuze uit diverse topmerken. We maken het u daarmee graag gemakkelijk, de verschillende douchekop zijn goed van kwaliteit en hoeven aan de andere kant toch niet veel te kosten. Bekijk de verschillende koppen voor de regendouches en die voor de handdouches, afhankelijk van het type douche dat u heeft zitten en de kop die u daarbij zoekt.

Grote douchekop

Een grote douchekop zorgt voor een zo prettig mogelijke ervaring onder de douche. Er komt een grote hoeveelheid water naar beneden, al is het binnen de grote modellen goed mogelijk om gebruik te maken van een waterbesparend model. Dat klinkt wellicht tegenstrijdig, maar het zorgt ervoor dat de regendouchekop het water over een groot oppervlakte verspreidt, zonder dat er sprake is van een hoge hoeveelheid water. U kunt zuinig omgaan met het water, terwijl de grote douchekop er toch voor zorgt dat u op een heerlijk luxe wijze onder de douche plaats kunt nemen.

Handdouche kopen

Aan de andere kant op zoek naar de handdouche douchekoppen, bijvoorbeeld om de handdouche te vervangen zodra de douchekop als het gevolg van slijtage niet goed meer werkt? Het is van belang om de koppen in de douche vrij te houden van kalk, als het gevolg daarvan zullen ze op termijn minder goed gaan werken. Er komt minder water uit of het straalt naar de verschillende kanten. U heeft online de keuze uit nieuwe douchekoppen voor zowel de hoofddouche als de handdouche. We maken het op die manier gemakkelijk om de douche opnieuw vorm te geven en ervoor te zorgen dat die weer werkt zoals u dat gewend bent.

Douchekop met slang kopen

Een nieuwe douchekop met slang kopen of zonder en er daarmee voor zorgen dat u weer fijn kunt douchen? U kunt een totaal nieuwe douche samenstellen of de douchekop vervangen die daar al een tijdje aan toe is. Van grote douchekoppen voor de regendouche tot aan de reguliere kleinere modellen en de handdouches: wij zorgen voor een breed assortiment. U kunt de douchekoppen eenvoudig online bestellen. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag. Dat betekent dat u de douchekop vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft en u daar na de montage direct gebruik van kunt maken.