Douchekraan 15 cm

Zoekt u een douchekraan van 15 cm? Dan zit u goed bij Douche Concurrent! Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment met deze specifieke hartafstand. Weet u al waar u precies naar op zoek bent of wilt u graag zien wat voor douchekranen er precies te krijgen zijn met dit formaat? Bekijk dan ons aanbod hieronder!

75 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

75 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Douchekranen zijn beschikbaar in twee verschillende formaten: 12 en 15 cm. Op deze pagina vindt u de modellen van 15 cm, in verschillende stijlen en kleuren. Ook heeft u keus uit diverse afwerkingen. Bent u juist op zoek naar een douchekraan van 12 cm? Die kunt u hier vinden. Als u wel op zoek bent naar een douchekraan van 15 cm, dan zit u hier helemaal goed!

Wat houdt een douchekraan 15 cm in?

Als we spreken van een douchekraan van 15 cm, dan hebben we het over de hartafstand. Dit wordt ook wel hart-op-hart genoemd. Deze afstand wordt gemeten vanaf het midden van de warmwaterleiding tot dat van de koudwaterleiding. Voordat u een mooie douchekraan van 15 cm kiest, adviseren wij om van tevoren te meten of deze ook daadwerkelijk past in uw badkamer. Zo komt u namelijk niet voor vervelende verrassingen te staan na uw aankoop.

Welke douchekraan 15 cm is geschikt voor uw badkamer?

Zodra u zeker weet dat een douchekraan van 15 cm past in uw badkamer, kunt u gaan kijken naar het uiterlijk. Wat past goed bij u in de badkamer? U kunt het best op zoek gaan naar een douchekraan van 15 cm die past bij de stijl die u daar al heeft toegepast. Heeft u bijvoorbeeld een luxe badkamer? Dan raden wij een modern ogende douchekraan van 15 cm aan om het helemaal af te maken.

Ook kunt u nog nadenken over de montage. Een opbouw douchekraan van 15 cm is een praktische keuze als u het niet ziet zitten om de muur van uw badkamer te slopen. Deze is dus makkelijker te plaatsen dan een inbouwmodel. Als dit geen probleem is, dan kunt u uiteraard wel kiezen voor een inbouw douchekraan van 15 cm, wat er minimalistischer uitziet.

Douchekraan 15 cm vinden bij Douche Concurrent

Er zijn verschillende manieren waarop u de perfecte douchekraan van 15 cm kunt vinden bij Douche Concurrent. Natuurlijk kunt u zelf op zoek gaan op onze website en eventuele vragen stellen aan onze klantenservice. Echter kunt u ook diverse modellen in het echt bekijken in onze showrooms, waar u onze badkamerspecialisten om hulp kunt vragen. Zij helpen u graag verder met het vinden van een mooie douchekraan van 15 cm, door middel van persoonlijk advies!