Douchekraan vierkant

Een douchekraan vierkant is een strakke en moderne toevoeging aan uw badkamer. Wij begrijpen dan ook wel dat deze vorm uw voorkeur heeft. Bekijk ons volledige assortiment douchekranen vierkant hieronder om het ideale model te vinden!

61 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

61 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Douchekranen zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten! Zo kunt u binnen ons assortiment douchekranen vinden met een ronde vorm, een rechthoekige vorm en met een vierkante vorm. Een douchekraan vierkant is door zijn strakke lijnen en moderne uitstraling een veel gekozen vorm. Wij vinden het dan ook de perfecte toevoeging aan badkamerstijlen, zoals industrieel, modern, luxe en design.

Welke kleur douchekraan vierkant heeft uw voorkeur?

Een douchekraan vierkant is beschikbaar in vele verschillende kleuren! U kunt kiezen voor een veilige en tijdloze kleur als rvs of chroom, maar ook voor een van de populaire trendkleuren. Denk hierbij aan zwart, goud, koper of zelfs wit. Een douchekraan vierkant in een van deze kleuren is gegarandeerd een eyecatcher in uw badkamer!

Een douchekraan vierkant combineren

Kiest u voor een douchekraan vierkant? Dan versterkt u het effect van deze vorm door het te combineren met andere vierkante items! Wat dacht u bijvoorbeeld van een douchekop, een wastafelkraan of een badkraan? Wilt u juist diverse vormen met elkaar combineren? Kies dan voor een douchekraan vierkant en combineer dit met een douchekop in een ronde vorm. U kunt met een douchekraan vierkant diverse sferen en uitstralingen in uw badkamer creëren.

Uw douchekraan vierkant als opbouwkraan of als inbouwkraan

Net als bij vele andere kranen kunt u ook bij een douchekraan vierkant kiezen uit inbouw of opbouw. Opbouw is gemakkelijker te installeren en is dus een prettige keuze als u een nieuwe douchekraan wilt toevoegen aan uw huidige badkamer! Een inbouwkraan is een luxere en strakke keuze, waarbij u enkel de benodigde onderdelen ziet. Een douchekraan vierkant die u wilt inbouwen is wat lastiger te monteren, maar dit is geen enkel probleem als u uw gehele badkamer wilt vernieuwen.

Bij Douche Concurrent vindt u uw douchekraan vierkant

Heeft u ons aanbod bekeken en de perfecte douchekraan vierkant voor in uw badkamer gevonden? Dan hoeft u hem alleen nog maar te bestellen! U kiest een betaalmethode en het gewenste afleverpunt, en wij zorgen dat uw douchekraan vierkant zo snel mogelijk bij u is. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showrooms voor vragen en advies. Daarnaast kunt u ook telefonisch en per e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!