Douchemengkraan

Bent u op zoek naar een douchemengkraan? Douche Concurrent heeft een uitgebreid assortiment aan douchemengkranen beschikbaar. Met een douchemengkraan mengt u handmatig het warme en koude water tot de gewenste temperatuur is bereikt. Op veel douchemengkranen kunt u ook douchekop aansluiten, zodat u zich makkelijk kunt afspoelen.

13 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

13 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een douchemengkraan voor de douche maakt het eenvoudig het water op de juiste temperatuur te brengen. Door het warme en koude water met elkaar te mengen, zorgt u zelf voor de gewenste temperatuur. Het is dankzij de mengkraan voor de douche voldoende om aan te geven of het water iets warmer of wellicht iets kouder mag zijn. Een buitendouche van een mengkraan voorzien of op zoek naar een douchemengkraan in RVS of chroom? Wij zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment aan douchemengkranen voor de douche, waar u op uw gemak uw keuze uit kunt maken.

Mengkraan voor de douche

Bij een douchemengkraan regelt u het koude en warme water handmatig doormiddel van een knop dat u naar links of naar rechts kunt duwen. Er zijn ook douchemengkranen voor de douche waarbij u met twee knoppen het koude en warme water apart kunt afstellen. Let er wel op dat de temperatuur kan veranderen wanneer de druk minder of meer wordt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer iemand op een andere plek een kraan opent.

Buitendouche met douchemengkraan

Specifiek op zoek naar een douchemengkraan voor de buitendouche? Het maakt het net als binnen eenvoudig om snel de juiste temperatuur van het water te bereiken en daaronder te kunnen douchen. De douchemengkraan werkt wat dat betreft op dezelfde manier als de bad mengkraan die we gebruiken om het bad op de gewenste temperatuur te vullen. Werkt de douchemengkraan niet goed? Wij leveren standaard een heldere handleiding mee met de mengkraan voor de douche. Aan de hand daarvan kunt u eenvoudig voor de installatie van de kraan (laten) zorgen, zodat deze naar behoren werkt en bijvoorbeeld voor de juiste temperatuur van het water zorgt.

Douchemengkraan voor in de badkamer kopen

U kunt online een douchemengkraan voor de douche kopen, waarmee u er in de badkamer voor zorgt dat er een mooi design ontstaat. De mengkranen voor de douche zijn beschikbaar in bijvoorbeeld chroom en RVS. Dit betekent dat de douhcemengkranen een mooie uitstraling hebben en bijvoorbeeld in lijn zijn met de andere accessoires die u in de badkamer gebruikt. Wilt u een mengkraan voor de douche kopen en daar zo snel mogelijk gebruik van maken? Het bestellen van een douchemengkraan is heel eenvoudig en kan gewoon via onze webshop. We maken de douchemengkraan voor de douche snel klaar voor de verzending, zodat u daar vervolgens vlot de beschikking over heeft en u er mee aan de slag kunt.