Eéngreepsmengkraan

Een ééngreepsmengkraan is een mengkraan die voorzien is van één hendel. Met deze hendel bepaalt u zowel de hardheid van waterstraal als de temperatuur van uw water! Een ééngreepsmengkraan is hierdoor gemakkelijk in gebruik. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

655 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

655 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Op zoek naar een ééngreepsmengkraan? Dan bent u bij Douche Concurrent zeker aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod dat bestaat uit diverse vormen, kleuren en merken ééngreepsmengkranen.

Wat is een ééngreepsmengkraan precies?

Eigenlijk zegt de naam het al, maar een ééngreepsmengkraan is een mengkraan die voorzien is van één greep. Met deze greep bepaalt u eenvoudig en snel de juiste temperatuur van uw water. Door de greep naar u toe te trekken gaat het water stromen en kunt u de hardheid van de straal bepalen! De temperatuur kunt u met precies dezelfde greep bepalen, maar dan door hem naar links en naar rechts te draaien. U kunt de temperatuur van het water dus nauwkeurig bepalen met een ééngreepsmengkraan.

Eéngreepsmengkraan: diverse functies

Waarschijnlijk bent u op zoek naar een specifieke ééngreepsmengkraan! Bijvoorbeeld voor bij uw bad, wastafel, douche of voor in uw toiletruimte. U vindt bij ons ééngreepsmengkranen voor al deze plekken in uw woning, dus de kans dat u zult slagen is erg groot.

De kleur, montagewijze en hoogte van een ééngreepsmengkraan

Er zijn diverse besluiten die u moet nemen bij de aanschaf van een ééngreepsmengkraan! Zo is het natuurlijk belangrijk dat de kleur en het design perfect aansluiten op uw stijl en smaak. U vindt bij ons ééngreepsmengkraan in de trendkleuren zwart, koper en goud, maar zeker ook in de tijdloze kleuren rvs en chroom.

Een besluit genomen over de kleur van uw ééngreepsmengkraan? Dan is nu het design aan de beurt! Bent u op zoek naar een wastafelkraan? Dan heeft u de keuze uit een hoge of een lage mengkraan. Een hoge mengkraan zorgt voor meer ruimte om uw handen te wassen en het levert een luxe uitstraling op. Daarnaast is de montagewijze van uw ééngreepsmengkraan belangrijk! U heeft de keuze uit een inbouwmengkraan of een opbouwmengkraan. De uitstraling van een inbouwmengkraan is strakker en moderner, maar de installatie van een opbouwmengkraan is weer een stuk gemakkelijker! Zorg dat de keuzes die u maakt goed aansluiten bij de stijl die u in uw badkamer heeft of wilt creëren.

Een ééngreepsmengkraan online of in de showroom bestellen

Wij hopen dat u een ééngreepsmengkraan heeft kunnen vinden die de eigenschappen heeft die u zoekt! Is het gelukt? Dan is het nu tijd om de mengkraan te bestellen! U kunt dit doen door hem in het winkelwagentje te plaatsen en het bestelproces te volgen, maar u bent ook van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u uw favoriete ééngreepsmengkraan in het echt bekijken. Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.