Eenknops mengkraan

Een eenknops mengkraan is een populair item voor in badkamers, keukens en toiletten. Bij ons vindt u een ruim assortiment dat bestaat uit eenknops mengkranen in diverse kleuren, designs en afwerkingen. De kans is dus groot dat u kunt slagen! Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

655 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

655 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een eenknops mengkraan is een kraan waar u door middel van één greep het water kunt mengen tot u de juiste temperatuur heeft. U doet dit door de knop naar rechts en links te bewegen. Beweegt u de greep van de eenknops mengkraan naar rechts, dan wordt het water kouder. Natuurlijk zorgt een beweging naar links dat het water warmer wordt!

Eenknops mengkraan: in uw badkamer, keuken of toiletruimte

Een eenknops mengkraan kan diverse functies hebben! Zo vindt u in ons assortiment keukenkranen, fonteinkranen, maar ook badkranen, douchekranen en wastafelkranen voor in uw badkamer.

Eenknops mengkraan: strak en modern of sierlijk en klassiek

Bij de aankoop van een eenknops mengkraan maakt u diverse keuzes die de stijl van de kraan bepalen. Natuurlijk is de kleur een belangrijke keuze, maar zeker ook de vorm en de montagewijze. Als het gaat om de montagewijze heeft u twee opties: inbouw en opbouw. Het inbouwen van een eenknops mengkraan kost meer tijd, maar zorgt wel voor een luxe en strakke uitstraling. Het opbouwen gaat een gemakkelijker en de installatie kost dus ook veel minder tijd.

Ook de vorm is natuurlijk van belang voor de uitstraling van een eenknops mengkraan! Ronde vormen hebben vaak een sierlijke uitstraling, terwijl vierkante en rechthoekige vormen een moderne uitstraling hebben.

Welke kleur eenknops mengkraan heeft uw voorkeur?

U vindt bij ons eenknops mengkranen is diverse kleuren! Op zoek naar een opvallende eenknops mengkraan? Kies dan voor de kleuren zwart, goud of koper. Liever een eenknops mengkraan kiezen waar u niet snel op uitgekeken raakt? Dan zijn rvs en chroom goede opties!

Eenknops mengkraan kopen bij Douche Concurrent

Een eenknops mengkraan gevonden met de juiste kleur, afwerking, vorm en montagewijze? Dan is het tijd om hem te bestellen! Dit kan natuurlijk gemakkelijk en snel via onze website. U kiest zelf een betaalmethode en een afleverpunt. Wij gaan voor u aan de slag en zorgen dat de mengkraan uw kant op komt. Liever nog een aantal mengkranen in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of onze showroom in Schiedam!