Gouden douchekraan

Een gouden douchekraan is gegarandeerd een smaakvolle, stijlvolle en elegante toevoeging aan uw badkamer! Het past perfect in de stijlen die we op dit moment veel zien. Daarnaast is een gouden douchekraan gemakkelijk te combineren met veel andere kleuren. Bekijk hieronder ons volledige assortiment gouden kranen!

73 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

73 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Goud in de badkamer is de laatste jaren helemaal terug van weggeweest en zeker een trend! Een gouden douchekraan is dan ook de perfecte aanvulling in een gouden badkamer. Goud is smaakvol, classy en modern! U ervaart gegarandeerd het ‘wauw-effect’ in uw badkamer met eyecatchers als een gouden douchekraan.

Het combineren van een gouden douchekraan

Het voordeel van de kleur goud is dat het te combineren is met vrijwel iedere andere kleur. Welke kleuren u verder ook gebruikt, de combinatie is altijd stijlvol! Wat denkt u bijvoorbeeld van een combinatie van goud en zwart, goud en wit of goud met marmer? Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om in uw badkamer gebruik te maken van marmeren tegels en dit te combineren met de gouden douchekraan.

Natuurlijk is het ook een goed idee om uw gouden douchekraan te combineren met andere goudkleurige items en accessoires. Gouden wastafelkranen, een gouden doucherekje of een douchewand met goudkleurige details bijvoorbeeld. U creëert zo eenheid, en dat doet de sfeer en stijl zeker ten goede!

Niet iedere gouden douchekraan is hetzelfde

De kleur van de douchekraan is niet de enige keuze die u moet maken voor het aanschaffen! Zo moet u bijvoorbeeld kiezen tussen een opbouw douchekraan of een inbouw douchekraan. Daarnaast hebben we gouden douchekranen van diverse merken, zoals het populaire Hotbath en Wiesbaden. Ook de vorm van een gouden douchekraan is niet altijd hetzelfde! Zo zijn er douchekranen in een ronde, vierkante of rechthoekige vorm.

Messing zorgt voor een stevige gouden douchekraan

Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe gouden douchekraan zo lang mogelijk mooi blijft. Daar hoeft u zich met onze gouden douchekranen geen zorgen over te maken. Ze zijn namelijk allemaal gemaakt van messing! Messing is sterk en gaat niet roesten. Dit komt doordat messing goed bestand is tegen vocht en hoge temperaturen.

Een gouden douchekraan bestellen bij Douche Concurrent

Wij weten zeker dat u in ons ruime assortiment een gouden douchekraan kunt vinden. Heeft u de juiste gevonden? Bestel hem dan online bij Douche Concurrent! Heeft u nog vragen over uw gouden douchekraan? Dan kunt u per e-mail of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u adviseren en uw vragen beantwoorden. Liever uw vragen persoonlijk stellen of uw favoriete gouden douchekraan in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk welkom in onze showrooms. Onze specialisten adviseren u graag, maar u kunt ook gewoon rondkijken en inspiratie opdoen.