Gouden kraan

Een gouden kraan geeft uw badkamer of toiletruimte gegarandeerd een luxe en elegante uitstraling! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten kranen met allemaal een andere functie, een ander design en zelfs een andere afwerking. Bij ons vindt u gegarandeerd de kraan die u zoekt!

309 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

309 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een gouden kraan is iets wat we steeds vaker zien! Begrijpelijk, want goud is een elegante, chique en luxe toevoeging aan iedere ruimte van het huis. Daarnaast is een gouden kraan goed te combineren met andere kleuren en materialen. Door gebruik te maken van een gouden kraan in uw badkamer, toilet of uw keuken, zorgt u voor een prettige uitstraling. Match uw gouden kraan met een industriële, moderne, luxe of betonlook badkamer om te zorgen dat uw badkamerstijl volmaakt is!

Een gouden kraan: verschillende soorten

Een gouden kraan is er in verschillende formaten, designs en met verschillende functies. Zo hebben wij binnen ons assortiment gouden douchekranen, gouden badkranen, gouden wastafelkranen en zelfs gouden keukenkranen! Maak in uw badkamer gebruik van verschillende gouden kranen, zodat alles goed op elkaar aansluit en het samen een mooi geheel vormt.

Natuurlijk zijn gouden douchekranen, gouden badkranen, gouden wastafelkranen en gouden keukenkranen verkrijgbaar in verschillende vormgevingen en met verschillende afwerkingen. U heeft qua afwerking van de gouden kraan vaak de keuze tussen mat, glanzend of geborsteld! Daarnaast is het ook belangrijk om te bedenken of u liever gaat voor een inbouw- of een opbouwkraan. Bij een inbouwkraan ziet u enkel de kraan en de knop. Bij een opbouwkraan is alles van de gouden kraan zichtbaar!

Een gouden kraan combineren

Het is belangrijk om een gouden kraan goed te combineren! Zo komt zowel de gouden kraan als de rest van de ruimte het mooist tot zijn recht. Wij raden u aan op uw gouden kraan te combineren met de kleuren wit, antraciet en zwart! Daarnaast zijn hout en marmer materialen die wij aanbevelen bij uw gouden kraan. Denk bijvoorbeeld aan een zwart badkamermeubel met een witte waskom en uw favoriete gouden kraan of een grijs vrijstaand ligbad met een gouden badkraan.

Uw ideale gouden kraan gevonden?

Heeft u een gouden kraan of zelfs meerdere gouden kranen gevonden die perfect in uw badkamer of toiletruimte passen? Dan is uw bestelling plaatsen het enige wat u nog hoeft te doen! Wij zorgen daarna dat uw gouden kraan zo snel mogelijk uw kant op komt, zodat u er gebruik van kunt maken. Heeft u nog vragen of wilt u een aantal kranen van dichtbij bekijken? Kom dan langs in één van onze showrooms. Naast dat u uw gouden kraan in het echt kunt zien, kunnen onze specialisten uw ook goed adviseren! U kunt hier natuurlijk inspiratie opdoen voor uw andere meubels en accessoires voor in uw badkamer of toiletruimte.