Gouden mengkraan

Een gouden mengkraan is de perfecte combinatie van functioneel en smaakvol! De kleur zorgt voor een luxe en moderne uitstraling in uw badkamer, keuken of toilet. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en ga op zoek naar de juiste gouden mengkraan.

171 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

171 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een gouden mengkraan is gegarandeerd een stijlvolle en luxe toevoeging aan uw badkamer, toilet of keuken! Daarnaast is het een blikvanger die direct al uw aandacht trekt als u de ruimte binnenkomt. U vindt bij ons gouden mengkranen met twee knoppen, maar ook met één greep! In beide gevallen mengt u zelf het water tot u de juiste temperatuur heeft.

Gouden mengkraan: diverse soorten

Wij weten zeker dat u bij ons zult slagen voor een gouden mengkraan! Dit komt doordat u bij ons een ruim aanbod vindt. Zoekt u een gouden mengkraan voor uw bad, douche, wastafel of voor in uw keuken? In alle gevallen hebben wij voor u de juiste gouden mengkraan.

De montagewijze van een gouden mengkraan

U weet al dat u wilt gaan voor een mengkraan en u heeft de kleur al uitgekozen! Toch zijn er nog andere eigenschappen die kunnen verschillen per gouden mengkraan, zoals bijvoorbeeld de manier waarop de kraan gemonteerd wordt. Bij ons kunt u kiezen uit een inbouwkraan of een opbouwkraan. Een opbouwkraan is makkelijker te installeren, maar een inbouwkraan heeft een strakke uitstraling!

Een gouden mengkraan integreren in uw stijl

Een gouden mengkraan past goed in de luxe, moderne en industriële stijlen die we op dit moment veel zien. Het is dan ook goed te combineren met andere kleuren en materialen, zoals zwart, antraciet, marmer en hout! Wilt u een gouden mengkraan toevoegen aan uw badkamer? Combineer dan meerdere gouden mengkranen met elkaar om te zorgen voor een mooi geheel.

Een gouden mengkraan aanschaffen: op de website of in de showroom

U kunt een gouden mengkraan bij Douche Concurrent op twee manieren bestellen, namelijk online of in de showroom. In de showroom kunt u een aantal gouden mengkranen in het echt bekijken en u laten adviseren! Uw gouden mengkraan online bestellen? Plaats hem in het winkelwagentje en volg het bestelproces. Nog vragen over een gouden mengkraan? Bel of mail dan naar onze klantenservice.