Hendel mengkraan

Een hendel mengkraan is gemakkelijk te bedienen met één greep! U bepaalt met deze greep de temperatuur van het water, maar ook de hardheid van de straal. Een hendel mengkraan is dus erg gemakkelijk in gebruik. Bekijk hieronder ons volledige assortiment!

663 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

663 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een hendel mengkraan is een mengkraan die voorzien is van één greep! Met deze greep kunt u zowel de hardheid van de straal bepalen, als de temperatuur van het water. U bepaalt de temperatuur door het greepje van de hendel mengkraan naar links en naar rechts te bewegen. Beweegt u meer naar rechts? Dan zal de temperatuur van het water dalen. Meer naar links bewegen zorgt juist voor een hogere temperatuur. Beweeg de hendel mengkraan tot u de ideale temperatuur voor het water gevonden heeft.

Voor welke ruimte in huis zoekt u een hendel mengkraan?

Een hendel mengkraan kan diverse functies hebben! Binnen ons assortiment vindt u hendel mengkranen voor in uw badkamer, toiletruimte en zelfs voor in uw keuken. Dus of u nu zoekt naar een hendel mengkraan voor bij uw bad, douche, wasbak of fonteintje, het kan allemaal!

Een hendel mengkraan: voor welke montagewijze kiest u?

Bij het uitzoeken van een mengkraan is de keuze voor het aantal greepjes zeker niet de enige die u moet maken. Zo heeft u ook twee verschillende opties als het gaat om de montagewijze van de hendel mengkraan! Gaat u de gehele ruimte verbouwen of wilt u gaan voor een strakke en moderne look? Dan kunnen wij een inbouwkraan zeker aanraden! Het kost wat meer moeite om de kraan te installeren, maar het is het meer dan waard. Geen zin in een hele verbouwing? Kies dan voor een opbouwkraan. Het is makkelijker te installeren en ook deze hebben wij in prachtige designs.

De kleur van uw hendel mengkraan is belangrijk

Natuurlijk mogen we de kleur van een hendel mengkraan niet vergeten! Dit heeft namelijk een grote impact op de uitstraling en de stijl van de ruimte. U vindt bij ons hendel mengkranen in de ongekend populaire kleur zwart, maar natuurlijk ook in de chique kleuren goud en koper, en de tijdloze kleuren rvs en chroom. Kies een hendel mengkraan in een kleur die mooi te integreren is in uw stijl.

Natuurlijk koopt u een hendel mengkraan bij Douche Concurrent

Ons assortiment helemaal bekeken en de perfecte hendel mengkraan gevonden? Dan is het nu tijd om deze te bestellen! U kunt dit direct en gemakkelijk online doen, maar u kunt ook langskomen in één van onze showrooms. Onze specialisten staan voor u klaar in Beverwijk en Schiedam. Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.