Hoge mengkraan

Een hoge mengkraan is een luxe toevoeging aan uw badkamer, toilet of keuken! U mengt zelf het water door middel van één greep of twee knoppen. U vindt hieronder een breed assortiment aan hoge mengkranen in diverse vormen, kleuren en met verschillende eigenschappen.

179 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

179 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een hoge mengkraan is een smaakvolle en moderne toevoeging aan uw badkamer, toilet of keuken! Het hoge design van de kraan zorgt voor een luxueuze uitstraling. Dit past perfect bij de badkamerstijlen die we op dit moment veel zien, zoals industrieel, luxe en design!

Hoge mengkraan: één greep of twee knoppen

Niet alleen de hoogte van de kraan heeft invloed op het design, maar zeker ook de manier waarop u hem kunt bedienen. U vindt bij ons hoge mengkranen met één greep, maar ook met twee knoppen. Een mengkraan met één greep beweegt u van links naar rechts (of andersom) om de temperatuur te bepalen. Bij een hoge mengkraan met twee knoppen mengt u dus zelf het koude en warme water!

Een hoge mengkraan voor in uw toilet, keuken of badkamer

Een hoge mengkraan kan toegevoegd worden aan diverse ruimtes in uw huis. Zo hebben wij bij Douche Concurrent hoge mengkranen voor in uw badkamer, toilet en zeker ook voor in de keuken. Voor welke ruimte u ook een hoge mengkraan kiest, het heeft altijd een positieve invloed op de uitstraling van de ruimte.

Voor welke kleur hoge mengkraan kiest u?

Heeft u voorkeur voor de kleur die uw hoge mengkraan moet hebben? De kans is groot dat wij deze in ons assortiment hebben. U vindt bij ons hoge mengkranen in de opvallende kleuren zwart, koper en goud! Liever een neutrale en tijdloze hoge mengkraan? Kies dan voor rvs of chroom!

Naast de kleur is ook de afwerking natuurlijk een belangrijke keuze! U kunt kiezen tussen mat, glanzend of geborsteld.

Bekijk uw favoriete hoge mengkraan in onze showroom

Wij begrijpen het heel goed als het vinden van een hoge mengkraan niet altijd gemakkelijk is! Het kan dan ook helpen om een aantal kranen in het echt te bekijken. U bent zeker welkom om dit te doen in één van onze showrooms. Heeft u online wel een hoge mengkraan gevonden? Bestel hem dan snel en gemakkelijk online!