Keukenkraan 2 knops

Wilt u een keukenkraan 2 knops toevoegen aan uw keuken? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt hieronder keukenkranen 2 knops met diverse kleuren en designs. Bekijk het volledige aanbod om een kraan te vinden die bij u past.

Een keukenkraan 2 knops is, zoals de naam al zegt, voorzien van twee knoppen. Door het gebruik van deze knoppen kunt u de keukenkraan 2 knops aanzetten, de hardheid van de straal bepalen en de temperatuur instellen. Hoe verder u de knoppen opendraait, hoe meer water er uitkomt! Draait u de rechterknop verder open? Dan heeft u kouder water! Draai u juist de linkerknop verder open? Dan heeft u natuurlijk warmer water! Een keukenkraan 2 knops is dus eenvoudig in gebruik.

Een keukenkraan 2 knops: klassiek of modern

Een keukenkraan 2 knops heeft in veel gevallen een klassieke uitstraling! U herkent de kraan dan aan de sierlijke stijl met de bolletjes op de knoppen. Toch zijn er ook keukenkranen 2 knops in moderne designs. Bij deze kranen zijn de knoppen strak en eenvoudig!

Een chromen of een rvs keukenkraan 2 knops

U heeft vast voorkeur voor de kleur van uw nieuwe keukenkraan 2 knops? U vindt bij ons in het assortiment voornamelijk keukenkranen 2 knops met een chromen of een rvs afwerking. Dit zijn beiden tijdloze kleuren die goed te combineren zijn in uw keuken. Vaak zijn andere details en greepjes in uw keuken namelijk ook voorzien van chroom of rvs. Dit is de perfecte combinatie en de keukenkraan 2 knops vormt dan een prachtig geheel met de rest van de ruimte.

Een keukenkraan 2 knops: gemaakt van messing

Veel kranen in ons assortiment zijn gemaakt van messing! De kans is dus groot dat dit ook het geval is bij uw keukenkraan 2 knops. Messing is een sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. U hoeft zich geen zorgen te maken over krasjes, roestplekken of vervormingen. Het schoonmaken van een keukenkraan 2 knops is vaak snel gedaan met een vochtige doek.

Een keukenkraan 2 knops bij Douche Concurrent bestellen

De juiste keukenkraan 2 knops gevonden? Bestel hem dan online! Zodra uw bestelling geplaatst is, gaan wij voor u aan de slag. Wij leveren uw bestelling dan op de door u gekozen locatie. Liever nog een aantal keukenkranen in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showrooms! Natuurlijk kunt u met vragen ook terecht bij onze klantenservice.