Keukenkraan hoge uitloop

Wat is een betere toevoeging naast de wasbak dan een keukenkraan met hoge uitloop? Het levert meer ruimte onder de uitloop, waardoor het gebruik ervan als fijner wordt ervaren. Zou u ook een keukenkraan met hoge uitloop willen plaatsen? Bekijk alle beschikbare opties hieronder en bestel uw favoriete model eenvoudig online!

Een keukenkraan hoge uitloop is eigenlijk onmisbaar in de keuken. Er is meer ruimte tussen de uitloop en de wasbak, waardoor u niet beperkt wordt in het gebruik. U kunt onder een keukenkraan met hoge uitloop natuurlijk uw handen wassen, maar ook het vullen van een emmer, pan of waterkoker wordt hiermee mogelijk.

Handige extra’s bij de keukenkraan hoge uitloop

De keukenkraan met hoge uitloop is op zichzelf al een praktisch product, maar veel modellen die wij aanbieden zijn ook nog eens voorzien van een paar handige functies die het nog beter maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een draaibare uitloop die u uit de weg kunt duwen als het in de weg zit? Of een keukenkraan hoge uitloop met een handdouche die u nog meer vrijheid biedt?

Keukenkraan hoge uitloop: elegant uiterlijk

De keukenkraan met hoge uitloop heeft door de hoogte alleen al een elegante uitstraling. Dit effect kunt u vergroten door te kiezen voor een model met een sierlijk gebogen uitloop. U kunt echter ook kiezen voor een mooie combinatie kiezen van klassieke en moderne elementen door een keukenkraan hoge uitloop te plaatsen met hoekige vormen.

Ook de kleur en afwerking van uw keukenkraan hoge uitloop speelt een grote rol in de uiteindelijke look. Als u houdt van een robuuste sfeer in de keuken, dan raden wij een mat zwart model aan. Gaat u liever voor een trendy uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld een keukenkraan hoge uitloop met een warme koperkleur.

Een keukenkraan hoge uitloop kiezen

Het online kiezen van een keukenkraan met hoge uitloop kan een uitdaging zijn. Daarom nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms, waar u een aantal modellen in het echt kunt bekijken en al uw vragen kunt stellen aan onze specialisten. Zij kunnen u ook direct voorzien van persoonlijk advies.

Heeft u na het bekijken van alle keukenkranen hoge uitloop al een favoriet gevonden? Bestel deze dan gelijk online, zodat u het gauw in huis heeft! Zo kunt u het snel plaatsen in uw keuken.