Keukenkraan met handdouche

Zoekt u een keukenkraan met handdouche? Het is een praktisch item voor op het aanrecht, zeker wanneer u aan het koken of schoonmaken bent. Daarnaast is het ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken, want ze zijn verkrijgbaar in schitterende designs. Weet u al wat u precies zoekt of doet u graag wat inspiratie op? Bekijk al onze keukenkranen met handdouche hieronder!

44 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

44 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Een keukenkraan met handdouche is een handig product. U zit hiermee niet vast aan één vaste uitloop, maar kunt ook kiezen voor een flexibel alternatief. Hiermee kunt u een pan of emmer makkelijker vol laten lopen met water en de wasbak eenvoudig afspoelen. Een extra pluspunt van een keukenkraan met handdouche is dat u planten in de buurt van de kraan in een handomdraai water kunt geven. Erg handig als u bijvoorbeeld kruidenplantjes op het aanrecht heeft staan!

Keukenkraan met handdouche: losse handdouche

Als u kiest voor een keukenkraan met handdouche, dan denkt u al gauw aan een model waarbij de handdouche naast de vaste uitloop wordt geplaatst. Vaak wordt de bedieningsknop dan ook los gemonteerd, aan de andere kant van de uitloop. Dit levert een stijlvol effect op in uw keuken.

Keukenkraan met handdouche: uittrekbaar model

Onder de keukenkraan met handdouche vallen echter ook modellen met een uittrekbare uitloop. Dit is een geliefde keus, omdat het minder ruimte in beslag neemt dan wanneer u kiest voor een losse handdouche. Bij deze keukenkranen met handdouche pakt u het uiteinde van de uitloop vast en trekt u deze naar u toe, waardoor er een flexibele slang uitkomt. Hiermee is het mogelijk om de kraan vrij te bewegen.

Het design van de keukenkraan met handdouche

Als u heeft gekozen voor een specifiek type keukenkraan met handdouche, dan kunt u na gaan denken over de rest van het uiterlijk. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een model met zachte, sierlijke vormen of houdt u meer van een wat robuuster design? Met het ruime aanbod zit er vast één bij die perfect past bij de stijl van uw keuken.

Ook is de keukenkraan met handdouche verkrijgbaar in een hoop verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een trendy optie als mat zwart of geborsteld goud, maar ook voor een echte klassieker als glanzend chroom.

De keukenkraan met handdouche bestellen

Heeft u de opties bekeken en een perfecte keukenkraan met handdouche gevonden voor bij u thuis? Bestel deze dan via onze website, zodat u het zo snel mogelijk kunt plaatsen in uw keuken. Als u er niet helemaal uitkomt, dan bent u welkom in één van onze showrooms. Onze specialisten kunnen u hier helpen met het vinden van een geschikte keukenkraan met handdouche.