Keukenkraan uittrekbaar

Zoekt u een keukenkraan die uittrekbaar is? Dan bent u bij Douche Concurrent aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u namelijk veel varianten die voorzien zijn van deze praktische functie. Bent u benieuwd of één van deze keukenkranen uittrekbaar een goede match is met het interieur? Zoek hieronder dan naar uw nieuwe favoriet!

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De keukenkraan uittrekbaar is een moderne keuze die we steeds vaker terug zien komen in huis. Dit is begrijpelijk, want het heeft een handige functie die het gebruik ervan nog eenvoudiger maakt. Met een keukenkraan die uittrekbaar is, heeft u net wat meer vrijheid. De waterstraal is niet beperkt tot een specifieke plek in uw wasbak: het kan alle uiteinden bereiken en ook het aanrecht is haalbaar. Een keukenkraan uittrekbaar maakt de schoonmaak, het koken en zelfs het water geven van uw planten net wat makkelijker!

Keukenkraan uittrekbaar: strak design of uitgebreider?

De manier waarop de keukenkraan uittrekbaar is vormgegeven kan verschillen. Het ontwerp dat we het meest terug zien komen, is de kraan waarbij het uiterste deel van de uitloop eruit getrokken kan worden, zodat het een flexibele handdouche wordt. Echter bestaan er ook keukenkranen uittrekbaar waarbij die handdouche los zit van de uitloop. Meestal gaat het dan om een driegatsmodel met een handdouche aan de linkerkant, de uitloop in het midden en de bedieningsknop rechts.

Het bedienen van de keukenkraan uittrekbaar

Een keukenkraan die uittrekbaar is, heeft meestal maar één greep die de bediening erg simpel maakt. Door deze omhoog of naar u toe te trekken (afhankelijk van het model) laat u het water lopen en bepaalt u hoe hard de straal is. Door het naar links of rechts te bewegen past u eenvoudig de temperatuur van het water aan. De keukenkraan uittrekbaar is dus erg makkelijk te bedienen!

Uw favoriete keukenkraan uittrekbaar

Als u ons brede aanbod keukenkranen uittrekbaar heeft bekeken, dan heeft u vast één of meerdere modellen gevonden die voldoen aan al uw eisen. Is dit het geval? Bestel uw favoriete keukenkraan uittrekbaar dan eenvoudig door deze in uw winkelmandje te plaatsen en het bestelproces te doorlopen. Zodra we uw bestelling ontvangen hebben, gaan wij aan de slag met het regelen van de levering. Op die manier heeft u de keukenkraan uittrekbaar al gauw in huis.

Weet u niet welke keukenkraan uittrekbaar de perfecte is voor u? Bezoek dan onze showrooms om een aantal modellen in het echt te bekijken en bespreek de opties met onze specialisten. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u een verkeerde keus maakt.