Koperen badkraan

Een koperen badkraan is gegarandeerd een elegante en stijlvolle toevoeging aan uw badkamer. Daarnaast is het een blikvanger die de ruimte meer sfeer en uitstraling geeft. U vindt op deze pagina ons volledige assortiment koperen badkranen! Bekijk het aanbod hieronder.

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Gaat uw voorkeur uit naar een koperen badkraan? Dat begrijpen wij heel goed! Het is namelijk een chique en smaakvolle keuze. Daarnaast is de koperen badkraan een ware eyecatcher door zijn kleur. Zodra u de badkamer binnenstapt valt uw oog op de kraan! Wij vinden dat een koperen badkraan de perfecte toevoeging is aan de badkamerstijlen die we op dit moment zien.

Koperen badkraan: diverse soorten

Koperen badkranen zijn er in diverse soorten en maten! Wilt u bijvoorbeeld een vrijstaande koperen badkraan toevoegen aan uw badkamer? Dan zit u hier helemaal goed! Maar ook volledige sets en koperen badkranen met een handdouche kunt u vinden in ons assortiment. Bedenk goed welke producteigenschappen uw koperen badkraan moet hebben, zodat het maken van een keuze gemakkelijker is.

Natuurlijk moet u ook kiezen tussen een thermostaatkraan en een mengkraan! Kiest u voor een thermostaatkraan? Dan is het bepalen van de temperatuur van het water gemakkelijk. Daarnaast is de temperatuur van het water uit uw koperen badkraan altijd stabiel. Bij een mengkraan mengt u zelf het koude en warme water tot u de juiste temperatuur bereikt heeft.

Een koperen badkraan: inbouw of opbouw

Een inbouwkraan of een opbouwkraan? Dit is een van de keuzes die u moet maken bij de aanschaf van een nieuwe koperen badkraan. Een opbouwkraan is gemakkelijker te installeren en hiermee ontwijkt u een volledige verbouwing. Daarnaast ziet u bij een koperen badkraan meer van de kraan, wat door de unieke kleur juist erg leuk kan zijn! Gaat u toch de gehele badkamer verbouwen? Dan kunnen wij u zeker aanraden om voor een inbouwkraan te gaan! Dit geeft uw badkamer een strakke en moderne uitstraling.

Een koperen badkraan aanschaffen bij Douche Concurrent

Ons aanbod bekeken en een koperen badkraan gevonden die aansluit op uw wensen? Bestel hem dan snel en gemakkelijk online! Wij gaan dan direct voor u aan de slag en zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u is. Heeft u nog vragen over een koperen badkraan of wilt u de kraan in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of in Schiedam. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice! Zij beantwoorden graag uw vragen over de koperen badkraan.