Koperen keukenkraan

Lijkt het u leuk om een koperen keukenkraan te plaatsen? Dat begrijpen wij heel goed! De kleur zorgt namelijk voor een mooi effect in het interieur en is daarom een populaire keus op het moment. Bij Douche Concurrent vindt u diverse koperen keukenkranen die mooi zullen staan op het aanrecht. Bekijk ons aanbod hieronder!

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De koperen keukenkraan is tegenwoordig een geliefd item. De kleur heeft een unieke en warme uitstraling die erg opvalt in de keuken. Daarnaast past het bij een hoop verschillende stijlen, waardoor het erg makkelijk is om een koperen keukenkraan te laten passen in het interieur.

De koperen keukenkraan combineren

Er wordt vaak gedacht dat een koperen keukenkraan moeilijk te combineren is met andere kleuren, maar dit is niet het geval! Uiteraard past het goed bij neutrale tinten als wit en zwart, maar ook blauw en groen zijn een goede match met koper. Daarnaast staat het mooi naast hout.

Het mooiste is om koper als accentkleur te gebruiken en het dus vaker terug te laten komen in de ruimte. Kies dus naast uw nieuwe koperen keukenkraan ook voor accessoires met dezelfde kleur!

Het design van de koperen keukenkraan

De koperen keukenkraan is verkrijgbaar in een verschillende designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sierlijke uitloop, die goed past bij de klassieke en landelijke stijl. Echter behoort een koperen keukenkraan met een hoekig ontwerp ook tot de mogelijkheden, iets wat mooi staat in moderne interieurs.

Koperen keukenkraan met luxe functies

Wilt u dat uw nieuwe koperen keukenkraan voorzien is van allerlei handige eigenschappen die het gebruiksgemak verbeteren? Ook dan zit u goed bij ons. Wij hebben koperen keukenkranen in ons assortiment met een draaibare en zelfs uittrekbare uitloop, maar ook modellen met een aparte handdouche. Dit biedt flexibiliteit! Zo kunt u net iets meer met uw koperen keukenkraan.

Een koperen keukenkraan uitkiezen

Het kiezen van een koperen keukenkraan kan een lastig karwei zijn, maar we helpen u hier graag bij. U kunt uw vragen stellen in één van onze showrooms, maar ook door contact op te nemen met onze klantenservice.

Heeft u zelf een koperen keukenkraan gevonden die voldoet aan al uw eisen? Bestel deze dan direct, zodat u het snel een mooi plekje kunt geven in de keuken! Wij gaan, nadat u de bestelling heeft geplaatst, namelijk aan de slag met het plannen van de levering.