Koperen kraan

Een koperen kraan is een stijlvolle en elegante toevoeging aan uw badkamer, toiletruimte of keuken! U vindt hier koperen kranen in diverse designs, kleuren en van verschillende merken. Er is dus altijd wel een koperen kraan die voldoet aan uw wensen.

233 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

233 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wilt u op een subtiele, maar toch ook smaakvolle manier koper toevoegen aan uw badkamer, toilet of keuken? Dan is een koperen kraan een goede keuze! Een koperen kraan is verkrijgbaar met verschillende functies en in diverse kleuren. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen. Bekijk ons volledige aanbod om een koperen kraan te vinden die aansluit op uw wensen.

Een koperen kraan: stijlvol en gewaagd

Een koperen kraan is subtiel, maar toch ook gewaagd! Het verandert namelijk niet de gehele sfeer van uw badkamer, maar door zijn stijlvolle en elegante uitstraling is het wel een eyecatcher in de ruimte. Zodra u binnenkomt valt uw oog meteen op de koperen kraan.

Welke koperen kraan past bij u?

Natuurlijk is het eerst belangrijk om te weten voor welke ruimte in huis u een koperen kraan zoekt. We hebben namelijk koperen fonteinkranen voor uw toiletruimte, koperen douchekranen, badkranen en wastafelkranen voor uw badkamer en natuurlijk ook keukenkranen. Dan heeft u ook nog de keuze uit een inbouwkraan of een opbouwkraan. Bij een inbouwkraan ziet u enkel de benodigde onderdelen en dit geeft de ruimte een strakke uitstraling. Een opbouwkraan is daarentegen een stuk gemakkelijker te monteren. Kiest u voor een opbouwkraan? Dan kunt u ook nog kiezen uit een lage of een hoge koperen kraan.

Daarnaast zit u bij een koperen kraan niet vast aan één specifieke afwerking! U kunt bijvoorbeeld gaan voor een matte of een geborstelde afwerking.

Een koperen kraan combineren

Het grote voordeel van een koperen kraan is dat hij goed te combineren is met verschillende kleuren, materialen en stijlen! Wilt u een frisse uitstraling? Combineer uw koperen kraan dan met lichte tinten, zoals wit of lichtgrijs. Wilt u juist een luxueuze en chique uitstraling? Voeg de koperen kraan dan juist toe aan een donkere ruimte! Koper past namelijk perfect bij antraciet, zwart en donkerblauw.

Een koperen kraan kopen bij Douche Concurrent

Wij weten zeker dat u in ons ruime assortiment met kranen de perfecte koperen kraan kunt vinden. Gelukt? Plaats uw bestelling dan in uw winkelmandje en reken af met uw betaalmethode die uw voorkeur heeft. Wij gaan de bestelling voor uw klaarmaken en zorgen dat uw koperen kraan zo snel mogelijk bij u is. Wilt u de koperen kraan komen bekijken in onze showroom in Beverwijk of onze showroom in Schiedam? Dat kan! Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en te informeren. Heeft u een vraag over een koperen kraan? Neem dan contact op met onze klantenservice.