Koudwaterkraan

Een koudwaterkraan toevoegen aan uw toilet? Dan zit u hier helemaal goed! Wij hebben een ruim aanbod aan koudwaterkranen. U kunt kiezen uit kranen van verschillende merken en in diverse kleuren en designs.

402 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

402 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Uit een koudwaterkraan komt, zoals de naam al zegt, enkel koud water! Dit is perfect voor in uw toiletruimte. U heeft hier vaak genoeg aan als u uw handen wilt wassen na een bezoekje aan het toilet. Omdat u bij een koudwaterkraan enkel de hardheid van de straal kunt bepalen, heeft hij vaak maar één knop. Dit zorgt voor een strak en modern design.

Koudwaterkraan is diverse kleuren

Net als alle andere kranen is ook een koudwaterkraan verkrijgbaar in verschillende kleuren! Zo zijn er koudwaterkranen met een rvs- of chroomkleur. Dit is al jaren een populaire keuze, mede omdat veel andere items in de badkamer en het toilet ook een rvs-of chroomkleur hebben. Dit zorgt dat het samen één mooi geheel vormt. Maar natuurlijk zijn koudwaterkranen ook verkrijgbaar in de populaire kleuren van de laatste tijd: goud, koper, wit en zwart! De zwarte kranen passen perfect bij de industriële stijl, terwijl een gouden koudwaterkraan en koperen koudwaterkraan juist weer thuishoren in een badkamer met een gezellige, warme en luxe uitstraling.

Een koudwaterkraan: inbouw of opbouw?

De kleur van uw koudwaterkraan is niet het enige besluit dat u moet nemen. U kunt namelijk ook nog kiezen tussen een inbouwkraan of een opbouwkraan. Een ingebouwde koudwaterkraan komt als het ware uit de muur en zorgt voor een strakke uitstraling! U ziet enkel de benodigde delen van de koudwaterkraan en verder is alles weggewerkt achter uw muur. Bij een opbouwkraan ziet u alle onderdelen! Het voordeel van een opbouwkraan is dat hij gemakkelijker te installeren is.

Nog meer keuzes voor uw koudwaterkraan

Naast de kleur en de keuze tussen opbouw of inbouw, moet u natuurlijk nadenken over een afwerking en een merk! De kranen zijn verkrijgbaar met een geborstelde, gepolijste, glanzende en matte afwerking. Alle koudwaterkranen zijn van gerenommeerde merken, waardoor u gegarandeerd een goede aankoop doet!

Een koudwaterkraan bij Douche Concurrent

Weet u zeker dat u voor een koudwaterkraan wilt gaan? Bekijk dan ons volledige aanbod! Door de ruime keuze is er altijd wel een koudwaterkraan die voldoet aan uw eisen en wensen. Daarna hoeft u de kraan alleen nog maar in uw winkelwagen te plaatsen en te bestellen! U heeft een ruime keuze aan betaalmogelijkheden en wij zorgen dat uw koudwaterkraan zo snel mogelijk uw kant op komt. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in de showroom voor advies, inspiratie en tips. Vragen over de koudwaterkranen? Neem contact op met onze klantenservice!