Kraan hoge uitloop

Als u op zoek bent naar een mooie kraan met een hoge uitloop, dan zit u goed op deze pagina! Hier vindt u verschillende modellen die allen elegant ogen dankzij deze ontwerpkeuze. U kunt een kraan met een hoge uitloop plaatsen in de badkamer, maar ook zeker in de keuken!

229 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

229 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Houdt u van sierlijke details in huis? Dan is een kraan met een hoge uitloop een uitstekende keuze! De meesten lopen in de ronde boog en hebben zachte vormen, wat een chique uitstraling oplevert.

Mag het van u wel wat pittiger? Kies dan voor een kraan met een hoge uitloop die voorzien is van strakke lijnen. In ons assortiment vindt u ook modellen met een hoekige vorm die het best passen bij een modern interieur.

Kraan hoge uitloop: welke kleur kiest u?

Natuurlijk speelt kleur ook een grote rol in het uiterlijk. Als u graag de chique look benadrukt, dan kunt u kiezen voor een gouden kraan met een hoge uitloop. Ook een model in koper is hier uiterst geschikt voor. Gaat u liever voor een combinatie van sierlijk en stoer? Kies dan een mat zwarte kraan met een hoge uitloop.

Vindt u het belangrijker dat de kraan met een hoge uitloop makkelijk te combineren is met andere producten in huis? Chroom en rvs zijn hiervoor perfect! Vaak komen deze kleuren al terug in de omgeving, zoals het profiel van de douchewand of de handvatten van de keukenkastjes. Door de kleur terug te laten komen, past de kraan met een hoge uitloop goed in het interieur.

Kraan hoge uitloop kopen bij Douche Concurrent

Als u een kraan met een hoge uitloop heeft gevonden die aansluit op al uw wensen, dan wordt het tijd om deze te bestellen! Zodra u heeft afgerekend, zetten wij alles in werking om het product zo snel mogelijk bij u thuis te leveren.

Wilt u meer informatie over de kraan met een hoge uitloop? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms!