Matte kraan

Gaat uw voorkeur uit naar een matte kraan? Dat begrijpen wij heel goed! Een matte kraan is namelijk de perfecte combinatie van modern, stijlvol en uniek. Uw badkamer, toilet of keuken krijgt een compleet andere uitstraling door het gebruik van een matte kraan.

218 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

218 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een matte kraan is de afgelopen tijd een erg gewild item! De matte afwerking zorgt namelijk voor een unieke, robuuste en moderne uitstraling. Dit past perfect in de stijlen die we op dit moment veel zien in badkamers, toiletten en keukens.

Een matte kraan: een uitgebreid aanbod

Bij Douche Concurrent hebben we een uitgebreid aanbod aan matte kranen. Wij weten dan ook zeker dat er altijd een matte kraan is die past bij wat u zoekt! Een matte kraan vindt u bij ons in diverse kleuren, zoals wit, rvs, chroom, zwart en zelfs goud. Daarnaast kunt u kiezen tussen een inbouwkraan en een opbouwkraan. Maar u staat nog voor meer keuzes als het gaat om uw nieuwe mat zwarte kraan. Denk hierbij aan een merk, een hoge of een lage kraan en het materiaal.

Matte kraan: mat zwarte kraan ongekend populair!

Zoals we eerder al genoemd hebben is een matte kraan verkrijgbaar in diverse kleuren. Toch is voornamelijk de mat zwarte kraan ongekend populair. Een mat zwarte kraan past in de industriële, moderne en betonlook stijlen die we op dit moment veel terugzien. Het geeft uw badkamer op een gemakkelijke manier een hele andere uitstraling!

Uw matte kraan bij Douche Concurrent

Bekijk ons volledige aanbod om een matte kraan te vinden die aan al uw verwachtingen voldoet! U kunt dit online doen, maar u bent ook welkom in onze showrooms. Online hoeft u de matte kraan enkel in uw winkelmandje te plaatsen en het bestelproces te volgen. U kunt zelf bepalen welke betaalmethode u gebruikt en waar uw matte kraan geleverd moet worden. Met vragen over onze matte kranen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Wilt u uw favoriete matte kraan en nog een aantal andere kranen liever in het echt bekijken? Kom dan langs in Schiedam of in Beverwijk. Onze enthousiaste specialisten staan klaar om u te informeren, adviseren en inspireren!