Mengkraan mat zwart

Heeft u een industriële, betonlook, luxe of andere stijl waarin een mengkraan mat zwart goed past? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt hieronder diverse soorten mengkranen mat zwart, zoals inbouwkranen en opbouwkranen. Natuurlijk hebben we mengkranen voor de badkamer, de toiletruimte en de keuken.

85 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

85 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Een mengkraan mat zwart is een industriële, robuuste en toch ook stijlvolle toevoeging aan uw badkamer, keuken of toiletruimte. Het is dan ook niet voor niets dat mat zwart één van de populairste keuzes is van dit moment! Met een mengkraan kunt u zelf handmatig de temperatuur van uw water bepalen. Bij een mengkraan mat zwart met één greep doet u dit door de greep van links naar rechts te bewegen. Kiest u voor een mengkraan mat zwart met twee knoppen? Dan doet u dit door aan beide knoppen te draaien.

Mengkraan mat zwart toevoegen aan uw badkamerstijl

Een mengkraan mat zwart is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest gekozen items! Het is dan ook een smaakvolle en tijdloze keus, die ook nog gemakkelijk te combineren is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mengkraan mat zwart bij uw witte bad, houten badkamermeubel of tegen een wand met marmeren tegels? Welke stijl de ruimte ook heeft, een mengkraan mat zwart past altijd!

Een mengkraan mat zwart in uw badkamer, keuken of toilet

Niet iedere mengkraan mat zwart heeft natuurlijk dezelfde functie! Zo kunt u kiezen voor een wastafelkraan, maar ook voor een keukenkraan, badkraan of douchekraan. Binnen ons assortiment vindt u voor elke ruimte waar u een kraan plaatst ook een mengkraan mat zwart variant!

Een mengkraan mat zwart: diverse keuzes

U weet al dat uw voorkeur uitgaat naar een mengkraan, dat de kleur zwart moet zijn en de afwerking mat. Toch zijn er nog andere keuzes die u moet maken! Wilt u dat uw mengkraan mat zwart een inbouwkraan is of een opbouwkraan? Heeft u voorkeur voor een merk? En spreken sierlijke of juist strakke vormen u meer aan? Het is prettig om te bedenken aan welke eigenschappen uw mengkraan zwart moet voldoen, zodat het maken van een keus gemakkelijker is.

Een mengkraan zwart bestel je natuurlijk bij Douche Concurrent

Heeft u ons volledige aanbod bekeken en een keuze kunnen maken? Bestel de mengkraan zwart dan online of kom langs in één van onze showrooms. Onze specialisten geven u graag advies en helpen u met het maken van een keus. Liever online bestellen, maar nog wel een vraag? Bel of mail dan naar onze klantenservice.