Messing douchekraan

Een messing douchekraan is de beste keuze die u kunt maken voor in uw badkamer! Het is namelijk een materiaal waar u op kunt vertrouwen, omdat het goed bestand is tegen vocht en temperatuurverschillen. Bekijk hieronder ons aanbod messing douchekranen in verschillende kleuren.

564 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

564 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Bijna alle douchekranen uit ons assortiment zijn gemaakt van messing! Dat is natuurlijk niet voor niets. Een messing douchekraan heeft vele voordelen en is gegarandeerd een goede investering. Het is dan ook niet zomaar dat messing douchekranen al jaren razend populair zijn!

Een messing douchekraan is er in diverse kleuren

Een messing douchekraan is verkrijgbaar in diverse kleuren! Zo kunt u kiezen voor een messing douchekraan in de veel gekozen en tijdloze kleuren: rvs en chroom. U bent er dan zeker van dat het past in iedere badkamerstijl. Daarnaast matcht een messing douchekraan in rvs en chroom goed met de details in uw badkamer, zoals greepjes en deurklinken. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een messing douchekraan in een trendkleur. Goud, koper en zwart zijn hier mooie voorbeelden van! Deze kleuren passen weer perfect in de badkamerstijlen die we op dit moment veel zien. U moet niet alleen een kleur kiezen voor uw messing kraan, maar ook een afwerking. Gaat uw voorkeur uit naar mat, geborsteld of glanzend?

De voordelen van een messing douchekraan

Een messing douchekraan heeft diverse voordelen! Zo is het materiaal goed bestand tegen de vochtige omstandigheden in uw badkamer. Daarnaast kan het goed tegen temperatuurverschillen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat uw messing douchekraan gaat roesten. Een messing douchekraan is gemakkelijk te onderhouden en vaak al goed te reinigen met enkel een (vochtige) doek. Een veilige en onderhoudsvriendelijke keuze dus.

Een ruim assortiment aan messing douchekranen

De ene messing douchekraan is zeker de andere niet! U heeft namelijk ontzettend veel keuze mogelijkheden. U kunt zelf kiezen welke kleur messing kraan u wilt, maar ook van welk merk, hoe u de kraan wilt monteren, wat de beste hartafstand is en hoeveel grepen de douchekraan moet hebben. Daarnaast kiest u ook zelf een vorm. Vierkant en rond zijn de meest gekozen vormen, maar u vindt ook messing douchekranen met een rechthoekige vorm in ons assortiment.

Een messing douchekraan online of in de showroom bestellen

Heeft u ons volledige aanbod al bekeken? Dan heeft u vast een mooie messing douchekraan gevonden! U kunt deze gemakkelijk en snel online bestellen, maar u bent ook welkom in onze showrooms. Daar kunt u veel messing douchekranen in het echt bekijken en vergelijken. Daarnaast kunnen onze specialisten u adviseren en al uw vragen beantwoorden.

Niet langskomen in onze showroom, maar wel een vraag? Bel of mail dan naar onze klantenservice! Heeft u een bestelling geplaatst? Dan gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag en we zorgen dat de messing douchekraan uw kant op komt.