Messing kraan

Bent u op zoek naar een messing kraan? Dan zit u hier helemaal goed! Messing kranen zijn sterk, vochtbestendig en kunnen goed tegen temperatuurverschillen. Een messing kraan is dan ook de juiste keuze voor uw badkamer of toiletruimte.

2368 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

2368 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een messing kraan is, zoals de naam al zegt, gemaakt van het materiaal messing. Toch ziet u dit in de meeste gevallen niet meteen aan een messing kraan, omdat het materiaal vaak uitgevoerd is in een andere kleur. Messing is een mix van twee verschillende metaalsoorten: koper en zink. Deze twee materialen versterken elkaar en zorgen er samen voor dat uw messing kraan gegarandeerd een goede aankoop is!

De voordelen van een messing kraan

Zoals eerder al genoemd is messing een mix van twee metaalsoorten die samen erg stevig en sterk zijn! Een messing kraan is ideaal voor in uw toilet, badkamer of keuken. Het materiaal is goed bestand tegen vochtige omstandigheden en tegen temperatuurverschillen. U hoeft dus niet bang te zijn dan uw messing kraan gaat roesten of vervormen. Dit is dan ook een van de redenen dat het overgrote deel van ons kranenaanbod bestaat uit messing kranen.

Een messing kraan in diverse kleuren

In de meeste gevallen heeft een messing kraan niet meer zijn natuurlijke kleur, maar is deze afgewerkt in een andere kleur. Messing kranen zijn verkrijgbaar in chroom en rvs, twee kleuren die we al jaren terugzien in toiletruimtes en badkamers. Maar de laatste jaren zijn de messing kranen ook verkrijgbaar in goud, koper, wit en natuurlijk zwart! Deze populaire en trendy kleuren worden veel gebruikt in de badkamer- en toiletstijlen van nu. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte messing kraan in uw industriële badkamer? Of een witte messing kraan bij de Scandinavische stijl?

Een messing kraan: verschillende soorten

Kranen zijn er in alle soorten en maten. Ideaal, want er is dus altijd wel een messing kraan die aan uw verwachtingen voldoet. De verschillende type kranen zijn onder andere: wastafelkranen, douchekranen, badkranen en keukenkranen. Al deze type kranen zijn verkrijgbaar als messing kraan. Dus voor welke ruimte of exacte plek u ook een messing kraan zoekt, bij ons kunt u hem vinden!

Online bij Douche Concurrent: messing kraan

Heeft u ons aanbod bekeken en heeft u een messing kraan gevonden? Dan is het tijd om deze in uw winkelwagen te plaatsen en te bestellen! Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met uw bestelling en zorgen dat hij zo snel mogelijk op de door u gekozen locatie geleverd wordt. Wij begrijpen het ook als u nog twijfelt en liever naar één van onze showrooms komt om de kranen te bekijken. Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze.