Muurkraan

Zoekt u een mooie muurkraan voor in uw badkamer of misschien wel voor bij het fonteintje in uw toiletruimte? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan muurkranen in diverse designs, kleuren en afwerkingen. De kans is dus ook groot dat er een exemplaar tussen zit die volledig aansluit op al uw wensen! Bekijk het aanbod hieronder en ga op zoek naar de perfecte muurkraan.

1507 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

1507 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Onder de muurkraan vindt u niet alleen modellen voor bij de wastafel, maar ook voor bij het bad of in de doucheruimte. Natuurlijk kunt u kiezen voor één soort muurkraan, maar als u graag een mooi geheel maakt van het interieur, dan is het mooi om alle soorten kranen in de ruimte in te bouwen. Het is een klein detail, maar kan toch van grote invloed zijn op de uitstraling van uw badkamer.

Waarom kiezen voor een muurkraan?

Toch is het stijlvolle uiterlijk niet de enige reden om voor een muurkraan te kiezen. Omdat u een groot deel ervan wegwerkt in de wand, zijn er minder onderdelen zichtbaar die bij een opbouwkraan wel te zien zijn. Het voordeel hiervan is dat het eindresultaat opgeruimder oogt en er minder ruimte in beslag wordt genomen bij de wastafel of waskom. Dit kunt u natuurlijk leeglaten, maar u kunt het ook opleuken met accessoires.

Een andere reden om voor een muurkraan te gaan, is dat het makkelijker schoon te houden is. Op de uitloop en de knop(pen) na, hoeft u namelijk niets meer bij de houden. Het onderhoud is dus een stuk eenvoudiger bij een muurkraan dan een opbouwmodel.

Muurkranen: van modern tot nostalgisch

Muurkranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor er altijd eentje bijzit die past bij het interieur van uw badkamer, toilet of keuken. Heeft u een klassieke stijl in huis? Kies dan voor een muurkraan met een nostalgisch karakter, zoals een ontwerp met een sierlijke uitloop en opvallende draaiknoppen. Gaat u liever voor iets moderners, bijvoorbeeld richting de industriële stijl? Schaf dan een mat zwarte muurkraan aan met strakke lijnen.

Een mooie muurkraan bij Douche Concurrent gevonden?

Met een groot assortiment kan het kiezen van de juiste muurkraan een moeilijke klus zijn. Wij denken graag met u mee! Als u vragen heeft over een muurkraan, dan kunt u contact met ons opnemen of onze badkamerspecialisten aanspreken in één van onze showrooms.

Heeft u de perfecte muurkraan gevonden op onze website? Bestel ‘m dan eenvoudig online, zodat u ‘m snel in huis heeft!