Omstel douchekraan

Een omstel douchekraan is een systeem waarmee u kunt switchen tussen de diverse waterpunten in uw douche, zoals tussen uw regendouche en handdouche! U vindt hieronder een uitgebreid assortiment met diverse soorten omstel douchekranen. Naar welke kleur en welk design gaat uw voorkeur uit?

85 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

85 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Een omstel douchekraan toevoegen aan uw douche? Dan zit u bij Douche Concurrent helemaal goed! U vindt bij ons moderne, maar zeker ook klassieke omstel douchekranen. De moderne kranen hebben vierkante of ronde knoppen, terwijl de klassieke kranen voorzien zijn van sierlijke draaiknoppen. Juist door dit uitgebreide aanbod zijn wij er zeker van dat u een omstel douchekraan kunt vinden die voldoet aan uw verwachtingen.

Wat is een omstel douchekraan precies?

Een omstel douchekraan is een systeem waarmee u twee of zelfs meerdere onderdelen van uw douchekraan kunt bedienen. U kunt bijvoorbeeld switchen tussen uw regendouche en uw handdouche. Een omstel douchekraan is vaak te bedienen door de knop naar u toe te halen, maar bij een nostalgische omstel douchekraan doet u dit juist door aan de knoppen te draaien. U kunt bij een omstel douchekraan geen warm water uit meerdere waterpunten tegelijk laten komen.

Een omstel douchekraan in elke kleur

Bent u op zoek naar een omstel douchekraan in een specifieke kleur? Ook dan zit u goed bij ons. U vindt bij ons namelijk een omstel douchekraan in de kleuren zwart, chroom, staal en zelfs koper! Dus welke stijl uw badkamer ook heeft, er is altijd een omstel douchekraan die er goed bij past.

Koopt u een omstel douchekraan liever online of in de showroom?

Voor de aanschaf van een omstel douchekraan kunt u natuurlijk terecht op onze website, maar ook in één van onze showrooms. U vindt onze showrooms zowel in Beverwijk als in Schiedam. U kunt hier terecht met uw vragen over de omstel douchekraan die u op het oog heeft, maar onze specialisten kunnen u ook voorzien van advies. Daarnaast kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen voor uw gehele badkamer. Heeft u nog vragen over een omstel douchekraan? Bel of mail dan naar onze klantenservice!