Opbouw badkraan

Een opbouw badkraan toevoegen aan uw badkamer? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt hier diverse soorten opbouw badkranen. Bedenk welke producteigenschappen uw opbouw badkraan moet hebben en ga op zoek!

110 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

110 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een opbouw badkraan is een kraan die u als het ware op de muur plaatst! Dit is een nette en toegankelijke toepassing voor in uw badkamer. U vindt in ons assortiment vele verschillende types en stijlen. De kans is dus groot dat uw ideale opbouw badkraan er tussen zit!

Waarom kiezen voor een opbouw badkraan?

Het grootste voordeel van de opbouw badkraan is de gemakkelijke installatie. U hoeft geen hele verbouwing te starten en geen muren open te breken! Dit is vooral prettig als u enkel uw badkraan wilt vervangen en niet uw gehele badkamer gaat veranderen.

Weet u de kleur en de vorm van uw opbouw badkraan al?

Voor veel mensen is de kleur één van de belangrijkste keuzes bij de aanschaf van een opbouw badkraan. Begrijpelijk, want het heeft veel invloed op de sfeer en uitstraling van uw badkamer. U vindt bij ons opbouw badkranen in de populaire kleuren zwart, goud en koper, maar zeker ook in de tijdloze varianten chroom, rvs en wit!

Naast de kleur is ook de vorm van invloed de ambiance in uw badkamer! Wilt u een opbouw badkraan met strakke lijnen? Bekijk dan de vierkante en rechthoekige vormen. Liever een sierlijke opbouw badkraan? Dan passen ronde vormen meer bij wat u zoekt!

Opbouw badkraan: een thermostaat of een mengkraan

Wilt u dat het water van uw opbouw badkraan automatisch de juiste temperatuur heeft of wilt u het koude en warme water liever zelf mengen? Dit is de afweging die u moet maken bij de keuze tussen een thermostaatkraan en een mengkraan. Bij een thermostaatkraan stelt u enkel de gewenste temperatuur in en doet de thermostaatkraan het overige werk! Bij een mengkraan doet u dit zelf.

De aanschaf van uw opbouw badkraan

U kunt uw opbouw badkraan op twee manieren aanschaffen bij Douche Concurrent. Natuurlijk kunt u dit online doen via onze website! U plaatst de opbouw badkraan dan in uw winkelwagen en u volgt het bestelproces. Tijdens dit proces kiest u een betaalmethode en een afleverpunt! Wij gaan direct voor u aan de slag. Liever een opbouw badkraan in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Schiedam of in Beverwijk. Met vragen over uw nieuwe opbouw badkraan kunt u ook terecht bij onze klantenservice.