Opbouw keukenkraan

Een opbouw keukenkraan is gegarandeerd een stijlvolle toevoeging aan uw keuken! Ons aanbod is ruim en u heeft dus veel keus. Wij weten dan ook zeker dat u bij ons de perfecte opbouw keukenkraan kunt vinden. Bekijk snel ons assortiment hieronder!

134 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

134 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Uw oog laten vallen op een keukenkraan? Dan is de kans groot dat dit een opbouw keukenkraan is! Het is belangrijk dat u een opbouw keukenkraan vindt die voldoet aan al uw wensen. Het lijkt namelijk een klein onderdeel van de keuken, maar het kan zeker een grote impact hebben op de sfeer en uitstraling.

De voordelen van een opbouw keukenkraan

Een opbouw keukenkraan heeft diverse voordelen ten opzichte van een inbouwkraan. Het grootste en belangrijkste voordeel is natuurlijk het monteren van de opbouw keukenkraan. Dit gaat namelijk een stuk gemakkelijker dan bij een inbouwkraan. U hoeft geen hele verbouwing te starten en het kost een stuk minder tijd. Daarnaast ziet u bij een opbouw keukenkraan meer onderdelen van de kraan dan bij een inbouwkraan. Sommige mensen vinden dit een nadeel, omdat het een minder strakke uitstraling heeft. Toch kan het ook een voordeel zijn als u een opbouw keukenkraan heeft in een mooie kleur, want u ziet er op deze manier veel meer van!

Opbouw keukenkraan: hoog of laag

Een opbouw keukenkraan is verkrijgbaar in zowel hoge als lage modellen. Een laag model neemt minder ruimte in beslag en dat kan erg prettig zijn als u een kleine keuken heeft. Een hoog model neemt meer ruimte in beslag, maar levert daarentegen wel weer meer ruimte op tussen de wasbak en de kraan. Het vullen van een pan of emmer met water gaat een stuk gemakkelijk als u een hoge opbouw keukenkraan heeft.

De kleur van de opbouw keukenkraan is belangrijk

Niet alleen het design, maar ook de kleur van de opbouw keukenkraan is belangrijk! Het kan namelijk bijdragen aan de ambiance van uw keuken. U vindt bij ons opbouw keukenkranen in de populaire kleuren zwart, rvs en chroom! Wilt u een opbouw keukenkraan in een unieke kleur? Kies dan voor wit, goud of koper. Selecteer een kleur die aansluit bij de stijl van uw keuken.

Een opbouw keukenkraan bestellen bij Douche Concurrent

Een opbouw keukenkraan kunt u gemakkelijk en snel online bestellen bij Douche Concurrent! U plaatst het product in uw winkelwagentje en u volgt het bestelproces. Wij gaan direct voor u aan de slag! Liever nog een aantal opbouw keukenkranen in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Beverwijk of in Schiedam. Voor vragen over een opbouw keukenkraan kunt u natuurlijk terecht bij onze klantenservice.