Opbouwmengkraan

Bent u op zoek naar een opbouwmengkraan? Bij ons vindt u verschillende modellen die er mooi uit zullen zien in huis, van mat zwarte modellen tot varianten in glanzend chroom. Weet u al waar u precies naar op zoek bent? Bekijk dan ons volledige assortiment opbouwmengkranen hieronder!

20 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

20 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De opbouwmengkraan is een populaire toevoeging aan de badkamer, zeker als deze niet verbouwd hoeft te worden. Het grote pluspunt is namelijk de montage: het kan altijd eenvoudig geplaatst worden. Andere varianten dienen ingebouwd te worden in de muur, een pittige klus. Hier hoeft u met een opbouwmengkraan echter niet over na te denken.

Een ander voordeel van de opbouwmengkraan is dat er meer onderdelen te zien zijn dan wanneer u kiest voor een inbouwmengkraan. Het oogt wellicht minder strak, maar als u kiest voor een mooie kleur en afwerking, dan is hier meer van zichtbaar. Hierdoor draagt de opbouwmengkraan natuurlijk extra goed bij aan het interieur van uw badkamer, keuken of toilet!

Opbouwmengkraan: hoog of laag model?

Naast de kleur en afwerking, kunt u bij een opbouwmengkraan ook kiezen voor een hoog of laag model. Beiden hebben zo hun voordelen, dus welke bij u past ligt maar net aan waar u naar op zoek bent.

Een lage opbouwmengkraan is bijvoorbeeld ideaal bij het toilet, omdat het zo min mogelijk ruimte in beslag neemt én het goed staat bij een klein fonteintje. Bij een wastafel of -kom in de badkamer of keuken is een hoog model handiger, omdat er dan meer ruimte overblijft onder de uitloop. Dit biedt de mogelijkheid om een pan of emmer makkelijk te vullen, maar ook om uw haar snel te kunnen wassen.

De opbouwmengkraan bedienen

Hoe zou u uw nieuwe opbouwmengkraan willen bedienen? U kunt kiezen voor de klassieke twee knoppen, maar we hebben ook een hoop modellen met een enkele greep. Welke u ook kiest, u gaat zelf op zoek naar de juiste temperatuur. Bij de één draait u de knoppen open en past u het aan tot het de gewenste warmte heeft; bij de ander draait u de greep meer naar links of naar rechts om te temperatuur aan te passen.

Uw nieuwe opbouwmengkraan online bestellen?

Als u een opbouwmengkraan heeft gevonden die aansluit op al uw wensen, dan kunt u deze eenvoudig bestellen op onze website!

Bekijkt u liever eerst een aantal opbouwmengkranen in het echt? Bezoek dan één van onze showrooms! Als u er behoefte aan heeft, dan kunnen zij u voorzien van persoonlijk advies of meer informatie over uw favoriete opbouwmengkraan.