Inbouw regendouche

Een inbouw regendouche werkt u netjes weg in het plafond of de muur. Door dit systeem krijgt uw doucheruimte een strakke en moderne look. Geen last meer van waterslangen en stangen aan de muur. Bij Douche Concurrent vindt u verschillende soorten inbouw regendouches.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op kranen
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 155 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Inbouw regendouche

Een inbouw regendouche zorgt voor een bijzonder stijlvol karakter en meer dan voldoende water uit de douche. Gebruik maken van een complete inbouw regendouche set of op zoek naar een van de specifieke vierkante modellen? U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment regendouches. De mogelijkheid tot inbouwen zorgt ervoor dat de douche een zeer stijlvolle uitstraling krijgt en het water uit het plafond lijkt te komen. De hoogwaardige vormgeving van de verschillende materialen draagt daar uiteraard aan bij. De inbouw regendouche is beschikbaar in bijvoorbeeld RVS of chroom, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Kijk onder andere goed naar de andere accessoires die u in de badkamer gebruikt.

Inbouw regendouche in het plafond

De inbouw regendouche is een inbouw doucheset en laat zich eenvoudig plaatsen in het plafond, zodat het water daar direct uit lijkt te komen. De leidingen lopen door de wand en het plafond, zodat u de mogelijkheid heeft om de douchekop daar vervolgens op aan te sluiten. Dankzij een grote regendouche ontstaat er een mooie stortdouche die meer dan voldoende water zal bieden. Daar komt bij dat de inbouw regendouche een mooie uitstraling heeft. Met een inbouw regendoucheset in het plafond zorgt u voor de mooie uitstraling van een hotel, gewoon bij u thuis. Uiteraard kunt u zowel de douchekop als de andere delen van de set laten inbouwen. Een inbouw regendouche set bestaat bijvoorbeeld uit de douchekop, de douchekraan, een handdouche en een bijbehorende doucheslang.

Regendouche met handdouche

Wilt u gebruik maken van een inbouw regendouche en vindt u ook de handdouche daarbij van belang? U zorgt er daarmee voor dat u zich ook eenvoudig kunt blijven afspoelen of dat het mogelijk is de wanden van de douche af te spoelen. U kunt de handdouche plaatsen op een houder die u laat inbouwen of daarvoor gebruik maken van een douchestang. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar, kijk goed naar de inbouw regendouche om na te gaan wat uw voorkeur heeft. Aan de hand daarvan kunt u een van de inbouw regendouches bestellen. Uiteraard kunt u rekenen op de hoogwaardige materialen van A-merken, terwijl u daar aan de andere kant een scherpe prijs voor betaalt. Naast inbouw regendouches bieden we ook opbouw regendouches aan.

Inbouw regendoucheset kopen

Wilt u online een inbouw regendouche of inbouw doucheset kopen? We maken het u graag gemakkelijk. Zoek naar een vierkante regendouche, een van de complete sets of de andere modellen die u aan weten te spreken voor in de badkamer. We zorgen graag voor een complete regendouche set of een specifieke douchekop die u in het plafond wilt (laten) inbouwen. Bestelt u de inbouw regendouche online? Wij gaan er meteen mee aan de slag en maken de verzending in orde. Dat betekent dat u er vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft.