Staande badkraan

Bij een vrijstaand bad mag één ding niet ontbreken: een staande badkraan! Op onze website vindt u een hoop verschillende modellen die een echte blikvanger zullen zijn in uw badkamer. Naar wat voor staande badkraan bent u precies op zoek? Bekijk ons volledige aanbod hieronder en bestel uw favoriet eenvoudig online!

71 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

71 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Een staande badkraan is een model dat los van het bad op de grond wordt geplaatst. Het heeft een luxe uitstraling én biedt extra vrijheid in waar u deze precies neerzet in uw badkamer. Dit is een extra pluspunt en maakt staande badkranen een geliefde keus.

Staande badkraan: meng of thermostatisch?

Heeft u al bedacht van welke techniek de staande badkraan voorzien moet zijn? Zo kunt u kiezen voor een mengkraan waarbij u zelf de hendel van de kraan naar links of naar rechts beweegt om de juiste temperatuur te bereiken. Echter valt een thermostatische staande badkraan ook onder de mogelijkheden. Hiermee stelt u met één knop de gewenste temperatuur in, waarna de kraan zelf het koude en warme water mengt tot deze is bereikt.

Het design van de staande badkraan

Heeft u al goed nagedacht over hoe uw staande badkraan eruit moet komen te zien? U vindt op onze website een uitgebreid assortiment, wat betekent dat u enorm veel keus heeft! Wij hebben staande badkranen in verschillende kleuren en afwerkingen, welke een mooie bijdragen kunnen leveren aan de badkamer.

Daarnaast zijn ze te verkrijgen in zeer diverse designs. Met een hoekige uitloop past de staande badkraan uitstekend in de moderne badkamer, terwijl een sierlijke hoge uitloop perfect is voor de wat klassiekere interieurs. Er is dus voor ieder wat wils!

Een staande badkraan met handdouche

Deze meeste staande badkranen zijn voorzien van een handdouche, een handig extraatje! Hierdoor zit u namelijk niet vast aan één uitloop, maar kunt u ook kiezen voor een flexibel alternatief. Een staande badkraan met handdouche maakt het mogelijk om uw haar goed uit te spoelen na het wassen of het bad makkelijk af te spoelen nadat u erin heeft gezeten.

Uw staande badkraan kopen bij Douche Concurrent

Heeft u alle opties bekeken en een staande badkraan gevonden die mooi zal staan naast het vrijstaande bad in uw badkamer? Bestel deze dan direct snel en gemakkelijk online! Zo kunt u al gauw genieten van uw luxe aankoop.