Thermostaatkraan 15 cm

Bent u op zoek naar een thermostaatkraan 15 cm? Het is een populair formaat, waardoor u hier bij Douche Concurrent een uitgebreid aanbod van vindt. Weet u al wat voor thermostaatkraan 15 cm u precies wilt of zou u willen weten wat de opties zijn? Bekijk dan ons volledige aanbod aan thermostaatkranen 15 cm hieronder!

7 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

7 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Als we het hebben over een thermostaatkraan 15 cm, dan bedoelen we een model met een hartafstand (ook wel hart-op-hartafstand genoemd) van 15 centimeter. Deze wordt gemeten vanaf het midden van de koudwaterkraan en dat van de warmwaterkraan. Als we spreken van een thermostaatkraan 15 cm, dan kan het gaan om zowel een badkraan als een douchekraan.

Thermostaatkraan 15 cm: de voordelen

Waarom zou u kiezen voor een thermostaatkraan 15 cm en niet voor een mengkraan met hetzelfde formaat? Het is een populair item voor in de badkamer vanwege het comfort, de veiligheid en de duurzaamheid.

U stelt bij een thermostaatkraan 15 cm eenvoudig de temperatuur in en deze wordt continu vastgehouden. Het water wordt dan ook automatisch gemengd, in plaats van dat u het zelf hoeft te doen. Dit voorkomt verspilling van zowel water als energie én u staat niet ineens onder een te hete of te koude waterstraal. Daarnaast kan de thermostaatkraan 15 cm niet warmer ingesteld worden dan 38 graden zonder dat u een knop ingedrukt houdt. De kans dat u of iemand anders in huis zich verbrandt is hierdoor een stuk kleiner.

Verschillende ontwerpen van thermostaatkraan 15 cm

Heeft u al voor ogen hoe uw nieuwe thermostaatkraan 15 cm eruit moet komen te zien? U heeft bij ons een hoop keus, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een modern model met vierkante vorm en een kleur die dit uitstraalt, zoals mat zwart. Echter kunt u ook voor een subtielere thermostaatkraan 15 cm gaan, bijvoorbeeld een exemplaar in chroom met een stijlvol ontwerp.

Thermostaatkraan 15 cm kopen bij Douche Concurrent

Heeft u online de perfecte thermostaatkraan 15 cm gevonden? Bestel deze dan eenvoudig via onze website, zodat u het zo snel mogelijk in huis heeft. Zo kunt u gauw genieten van uw nieuwe kraan!

Als u er nog niet helemaal uit bent, dan raden we u aan om een bezoek te brengen aan één van onze showrooms. Niet alleen kunt u hier verschillende thermostaatkranen 15 in het echt bekijken, ook kunt u al uw vragen stellen aan onze badkamerspecialisten!