thermostatische douchekraan 15 cm

Bent u op zoek naar een thermostatische douchekraan 15 cm? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt hieronder enkel thermostaatkranen met een hartafstand van 15 centimeter. We hebben een uitgebreid aanbod met diverse kleuren, vormen en montagewijzen, dus de kans is groot dat u zult slagen.

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Een thermostatische douchekraan 15 cm is een mooie toevoeging aan iedere badkamer! U vindt binnen ons assortiment thermostatische douchekranen 15 cm in diverse kleuren, vormen, afwerkingen en met verschillende montagewijzen. De kans is dus erg groot dat u een thermostatische douchekraan 15 cm vindt die perfect aansluit bij wat u zoekt.

De voordelen van een thermostatische douchekraan 15 cm

Het grootste voordeel van een thermostatische douchekraan 15 cm is dat u niet keer op keer opnieuw de temperatuur hoeft in te stellen. Deze blijft constant, ook op het moment dat u de douche weer opnieuw aanzet. U heeft met een thermostatische douchekraan 15 cm geen last van een onverwachte koude of juist te hete straal!

Thermostatische douchekraan 15 cm: hartafstand

Een thermostatische douchekraan 15 cm heeft een hartafstand, ook vaak hart-op-hart genoemd, van 15 centimeter. Dit is de afstand tussen het midden van de linkerknop en het midden van de rechterknop op uw douchekraan. Door het grote aanbod kunt u gegarandeerd een thermostatische douchekraan 15 cm vinden met de juiste hartafstand.

Een thermostatische douchekraan 15 cm in uw badkamerstijl

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een thermostatische douchekraan 15 cm zoekt in een bepaalde kleur, van een specifiek merk of expliciet een opbouw- of inbouwkraan. Heeft u bijvoorbeeld een betonlook of industriële badkamer? Dan is een mat zwarte thermostatische douchekraan 15 cm perfect! Liever een stijlvolle en elegante thermostatische douchekraan 15 cm? Kies dan voor goud of koper. Natuurlijk hebben we ook thermostatische douchekranen in de tijdloze kleuren chroom en rvs.

Een thermostatische douchekraan 15 cm aanschaffen

Ons assortiment bekeken en een thermostatische douchekraan 15 cm gevonden voor in uw badkamer? Dan is het tijd om deze te bestellen! Dit kan natuurlijk online, maar zeker ook in een van onze showrooms. Onze specialisten kunnen u advies geven over de thermostatische douchekraan 15 cm en natuurlijk kunt u inspiratie opdoen voor uw gehele badkamer. Nog vragen over de thermostatische douchekraan 15 cm? Neem contact op met onze klantenservice.