Tweegreeps keukenkraan

Een tweegreeps keukenkraan is een stijlvolle toevoeging die eigenlijk in iedere keuken wel mooi staat. Door het diverse aanbod zit er gegarandeerd eentje bij die goed zal staan bij u thuis, ongeacht de stijl die u daar heeft toegepast. Wilt u weten welke tweegreeps keukenkranen wij in ons assortiment hebben? Neem dan een kijkje hieronder!

Weet u al wat voor tweegreeps keukenkraan u het liefst bij de wasbak plaatst? Bij Douche Concurrent kunt u modellen vinden die van elkaar verschillen, ook qua greep. De één heeft een voorkeur voor een modern model met een hendel, terwijl de ander liever kiest voor een tweegreeps keukenkraan met klassieke draaiknoppen.

Tweegreeps keukenkraan met hendel

Als u houdt van een eigentijdse stijl, dan is een tweegreeps keukenkraan met een hendel iets voor u. De ene greep kunt u gebruiken om de kraan open te draaien en de hardheid van de straal te bepalen, terwijl de ander bedoeld is om de temperatuur mee in te stellen.

Een tweegreeps keukenkraan is bovendien vrijwel altijd een kokendwaterkraan, wat ideaal is als u een bak thee wilt drinken of sneller klaar wilt zijn met koken! Dit type tweegreeps keukenkraan is dus erg modern, zowel het uiterlijk als de technologie die is gebruikt. Vaak hebben ze ook een speciale knop die ingedrukt moet worden om de temperatuur hoger te kunnen zetten, zodat het risico op brandwonden wordt beperkt.

Tweegreeps keukenkraan met draaiknoppen

Een tweegreeps keukenkraan met draaiknoppen blijft ook een populaire toevoeging. Dit komt door de sierlijke uitstraling van de knoppen, wat wordt veroorzaakt door de klassieke bolletjes. Deze tweegreeps keukenkraan hoort echt thuis in interieurs met een landelijke, klassieke of vintage stijl!

Een tweegreeps keukenkraan kopen

Heeft u een tweegreeps keukenkraan op het oog? Bestel deze dan eenvoudig via onze website, zodat u het snel in huis heeft. Zo kunt u het al gauw een mooi plekje geven in uw keuken!