Vrijstaande badkraan

Bent u op zoek naar een vrijstaande badkraan? Dan zit u hier helemaal goed! U vindt vrijstaande badkranen in diverse designs, kleuren en vormen. Wij zijn er dan ook zeker van dat u bij ons kunt slagen voor de juiste vrijstaande badkraan. Bekijk hieronder ons aanbod!

93 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

93 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Heeft u een vrijstaand ligbad? Dan kan een vrijstaande badkraan natuurlijk niet ontbreken! Het zorgt samen voor een prachtige uitstraling en een luxueuze sfeer. Wij weten zeker dat u na een lange dag werken heerlijk kunt ontspannen in uw badkamer als deze voorzien is van een vrijstaande ligbad met vrijstaande badkraan!

Een vrijstaande badkraan in diverse kleuren

De kans is groot dat u al besloten heeft welke kleur uw nieuwe vrijstaande badkraan moet hebben! Het is belangrijk dat de kleur goed aansluit bij de stijl van uw badkamer, zodat de vrijstaande badkraan het beste tot zijn recht komt. U vindt bij ons vrijstaande badkranen in de populaire kleuren zwart, koper en goud! Kiest u voor een van deze kleuren? Dan weten wij zeker dat uw vrijstaande badkraan de eyecatcher van de ruimte is. Liever een neutrale en tijdloze kleur? Dan kunnen wij u aanraden om de kleuren chroom en rvs te bekijken!

Een vrijstaande badkraan: modern of klassiek

Heeft u ons aanbod al bekeken? Dan is het u vast opgevallen dat er vrijstaande badkranen zijn in diverse designs. Zo kunt u kiezen voor een moderne kraan die voorzien is van strakke lijnen en vierkante vormen, maar zeker ook voor een klassieke kraan. Klassieke kranen hebben vaak sierlijke en ronde vormen!

Een vrijstaande badkraan is vaak gemaakt van messing

De kans is groot dat de vrijstaande badkraan die u op het oog heeft gemaakt is van messing. Logisch, want dit materiaal is goed bestand tegen de omstandigheden in uw badkamer. Zo gaat de vrijstaande badkraan niet roesten door vocht en niet vervormen door temperatuurverschillen! Daarnaast is messing een erg onderhoudsvriendelijk materiaal.

Een vrijstaande badkraan: met handdouche

In vrijwel alle gevallen is een vrijstaande badkraan voorzien van een handdouche. Dit maakt het wassen van uw haren een stuk gemakkelijker. Daarnaast is de handdouche ook prettig om uw bad even na te spoelen of natuurlijk tijdens de grote schoonmaak.

Een vrijstaande badkraan bestellen

Wij weten zeker dat u een geschikte vrijstaande badkraan in ons assortiment kunt vinden! Is het gelukt? Dan hoeft u hem alleen nog maar te bestellen. Wilt u dit direct doen? Plaats de vrijstaande badkraan dan in uw winkelwagen en volg het bestelproces! U kunt zelf uw betaalmethode en afleverpunt bepalen. Liever langskomen in één van onze showrooms? Dan bent u zeker welkom in Schiedam of in Beverwijk! U kunt hier inspiratie opdoen en u laten adviseren door onze specialisten. Heeft u nog een vraag over een vrijstaande badkraan? Bel of mail dan naar onze klantenservice!