Inbouw wastafelkraan

Een inbouw wastafelkraan werkt u netjes weg in de muur. Dit zorgt voor een strakke afwerking. U kunt de inbouw wastafelkranen natuurlijk ook gebruiken voor de toiletruimte. Let er wel op dat u deze kraan in de muur wegwerkt, houdt hier dus rekening mee voordat u de muur gaat tegelen.

261 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

261 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Inbouw wastafelkraan

De inbouw wastafelkraan werkt de kraan weg in de wand, waardoor het water daar als het ware uit lijkt te stromen. De inbouw modellen zorgen voor een strakke afwerking en mooie uitstraling, uiteraard zijn er wastafelkranen beschikbaar in bijvoorbeeld RVS en chroom. Dit betekent dat de kranen voor in de badkamer of de toiletruimte een bijzonder mooie afwerking hebben en bijdragen aan de uitstraling van uw sanitair. Op zoek naar een wand wastafelkraan of een inbouw fonteinkraan voor op het toilet? We zorgen er met de verschillende wastafelkranen voor dat u daar een keuze uit kunt maken.

Inbouw wastafelkraan in RVS

De inbouw wastafelkraan is onder andere beschikbaar in RVS. Liever gebruik maken van een chromen inbouw wastafelkraan? De beide materialen zijn uiterst hoogwaardig en dragen bij aan de mooie uitstraling. Uiteraard gaat het alleen om de kraan zelf en de knop(pen) die u gebruikt om die in en uit te schakelen. De rest van de leidingen is netjes weggewerkt in de wand, zodat u daar geen zicht op heeft. U zorgt er met een inbouw wastafelkraan van RVS of chroom voor dat u de afwerking goed kunt combineren met die van andere accessoires en elementen in de badkamer of de toiletruimte.

Inbouw fonteinkraan voor het toilet

Er zijn inbouw wastafelkranen beschikbaar voor in de badkamer, net als voor op het toilet. We spreken dan officieel van een inbouw fonteinkraan. Het gaat over het algemeen om een kleiner model, dat qua formaat beter past bij de kleinere wastafel of waskom voor in het toilet. Uiteraard zijn er zowel moderne als klassieke exemplaren beschikbaar, zoals dat ook het geval is bij de wand wastafelkranen voor in de badkamer. Het is de moeite waard om op uw gemak door de inbouw wastafelkranen te bladeren en inspiratie op te doen of juist heel specifiek naar een bepaald model op zoek te gaan.

Inbouw wastafelkraan kopen

Wilt u online een inbouw wastafelkraan kopen? We maken het u bij Douche Concurrent graag gemakkelijk. Dat betekent dat er meerdere modellen van RVS en in chroom beschikbaar zijn. Bekijk de inbouw fonteinkraan en de wand wastafelkraan voor in de badkamer, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Een inbouw wastafelkraan bestellen? We gaan direct met uw bestelling aan de slag, we maken die zo snel mogelijk klaar voor verzending. Het betekent in de praktijk dat u de inbouw wastafelkraan zo snel mogelijk kunt (laten) monteren, om er direct gebruik van te maken.