Opbouw wastafelkraan

Een opbouw wastafelkraan monteert u op uw wastafel. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, zoals hoge kranen of watervalkranen. Kiest u voor een kraan met strakke lijnen of toch liever een kraan met ronde vormen? Bij Douche Concurrent heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment wastafelkranen.

452 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

452 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De opbouw wastafelkraan zorgt voor een mooie kraan in het kraangat van de wastafel of biedt de mogelijkheid gebruik te maken van een waskom. Er zijn verschillende wastafelkranen beschikbaar, de opbouw-varianten voorkomen dat u de leidingen in de wand weg hoeft te werken. Is de badkamer al betegeld en wilt u graag alleen de wastafelkraan vervangen door een nieuw model? Een opbouw wastafelkraan vormt dan een goede keuze. U kunt die relatief eenvoudig aansluiten om daar direct gebruik van te kunnen maken.

Inbouw of opbouw wastafelkraan

De inbouw wastafelkraan werkt de leidingen netjes weg in de wand en zorgt ervoor dat het water uit de muur lijkt te stromen. De opbouw wastafelkraan aan de andere kant heeft de leidingen gewoon buiten de wand lopen, bijvoorbeeld naar de onderkant van de wastafel richting het kraangat. Veel van de wastafels hebben een specifiek kraangat, waar u de kraan in kunt plaatsen. Wilt u gebruik maken van een waskom met een opbouw wastafelkraan? In dat geval is het van belang om een kraangat te maken in de plank of kast die u onder de waskom wilt gebruiken.

Wastafelmengkraan

Het is binnen de opbouw wastafelkranen goed mogelijk om gebruik te maken van een wastafelmengkraan. Dit is een kraan met een enkele knop die het eenvoudig maakt om de gewenste temperatuur te kiezen. Zoekt u specifiek naar een hoge opbouw wastafelkraan voor boven een waskom of wilt u gebruik maken van een waterval wastafelkraan? Er zijn diverse modellen beschikbaar, zowel als mengkraan als met de reguliere knoppen voor het warme en koude water. Het is de moeite waard de verschillende opbouw wastafelkranen te bekijken en daar online een keuze uit te maken. Dankzij de afwerking in bijvoorbeeld chroom en RVS hebben de kranen voor de wastafel een prachtige uitstraling.

Wastafelkraan aanbieding kopen

Een goedkope opbouw wastafelkraan kopen en benieuwd naar de mogelijkheden? We maken het u graag gemakkelijk aan de hand van de wastafelkraan aanbiedingen die er beschikbaar zijn. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van hoogwaardige wastafelkranen van A-merken, zonder dat u daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt. We zorgen voor de goedkope opbouw wastafelkraan, zonder dat u aan de andere kant aan kwaliteit hoeft in te leveren. Uiteraard kunt u de aanbiedingen voor wastafelkranen gewoon online vinden, we zorgen voor een breed assortiment waarmee u eenvoudig inspiratie kunt opdoen. De wastafelkraan van uw keuze gevonden? U kunt uw opbouw wastafelkraan online bestellen, we maken de verzending naar uw adres zo snel mogelijk in orde.