Waterbesparende kraan

Wilt u geld besparen en goed omgaan met het milieu? Kies dan voor een waterbesparende kraan. Door de huidige klimaatveranderingen is zuiniger omgaan met water belangrijker dan ooit! Bekijk ons volledige aanbod om de juiste waterbesparende kraan te vinden!

196 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

196 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Een waterbesparende kraan zorgt dat u minder water verbruikt! Het verbruik van minder water heeft verschillende voordelen. Zo kan het kiezen voor een waterbesparende kraan zorgen voor een lagere waterrekening aan het einde van het jaar. Het kan u dus veel geld besparen! Daarnaast is zuinig omgaan met water ook goed voor het milieu! U heeft dus meerdere goede redenen om te kiezen voor een waterbesparende kraan.

Een waterbesparende kraan is er in diverse soorten

Een waterbesparende kraan is er in diverse soorten en maten! Zoekt u een nieuwe wastafelkraan? Dan hebben wij een waterbesparende variant. Deze waterbesparende kranen zijn verkrijgbaar als opbouwkraan, maar ook als inbouwkraan. Ook kunt u kiezen uit een hoge of een lage kraan. Daarnaast hebben wij binnen ons assortiment ook een waterbesparende doucheset of douchekop.

Het materiaal van uw waterbesparende kraan

Alle waterbesparende kranen uit ons assortiment zijn gemaakt van het materiaal messing. Messing is een sterk materiaal dat goed bestand is tegen vocht en temperatuurverschillen. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw nieuwe waterbesparende kraan in uw badkamer of toilet gaat roesten. Daarnaast zijn waterbesparende kranen van messing gemakkelijk te onderhouden en met enkel een vochtige doek al goed te reinigen.

Een waterbesparende kraan in de kleur chroom

De waterbesparende kranen binnen ons assortiment hebben een afwerking in de kleur chroom. Chroom is al jaren een populaire kleur, omdat het stijlvol en tijdloos is! Daarnaast heeft het andere sanitair in uw badkamer of toiletruimte vaak ook een afwerking in een chroomkleur. Dit zorgt dat het mooi bij elkaar past en samen een mooi geheel vormt. Ook is chroom goed te combineren met andere tinten en materialen, waardoor uw nieuwe waterbesparende kraan gegarandeerd goed past bij de sfeer en de stijl van de ruimte.

Uw nieuwe waterbesparende kraan online of in de showroom bekijken

Bent u er na het lezen van deze tekst zeker van dat u wilt kiezen voor een waterbesparende kraan? Bekijk dan ons volledige assortiment! Dit kan zowel online als in een van onze showrooms. Onze specialisten staan voor u klaar in Beverwijk en Schiedam. Ze kunnen u verschillende waterbesparende kranen laten zien, zodat het maken van een keuze gemakkelijker is. Natuurlijk kunt u online ook ons aanbod bekijken! Heeft u nog vragen over een waterbesparende kraan? Bel of mail dan naar onze klantenservice.