Waterbesparende thermostaatkraan

Zou u graag een waterbesparende thermostaatkraan willen aanschaffen? Dat begrijpen wij heel goed! Het is een milieubewuste keus die ook nog eens goed is voor de portemonnee. Daarom bieden wij veel opties aan op het gebied van de waterbesparende thermostaatkraan. Bekijk ons volledige assortiment hieronder!

318 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

318 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De waterbesparende thermostaatkraan is een goede aankoop als u het liefst wat duurzamer bent in uw verbruik. Het verschil met een mengkraan is dat de ingestelde temperatuur bij de waterbesparende thermostaatkraan wel automatisch wordt gemengd. U hoeft hierdoor niet zelf op zoek te gaan naar de juiste temperatuur, wat de verspilling van water (en energie!) erg beperkt.

Waterbesparende thermostaatkraan: andere voordelen

Naast het verminderen van verspilling, heeft de waterbesparende thermostaatkraan ook andere voordelen die het gebruik ervan extra fijn maken. Het is bijvoorbeeld een goede keus op het gebied van comfort, want u loopt niet het risico dat het water plotseling te heet of te koud wordt. U staat met een waterbesparende thermostaatkraan dus niet voor onaangename verrassingen.

Een waterbesparende thermostaatkraan draagt ook bij aan de veiligheid. Veel modellen kunnen namelijk niet warmer worden ingesteld van 38 graden Celsius, behalve wanneer u op het knopje van de kraan drukt. Dit maakt de waterbesparende thermostaatkraan een extra goede keus als u kinderen in huis heeft: zij kunnen de kraan niet zomaar heter instellen, waardoor ze zich niet zullen verbranden.

Uw waterbesparende thermostaatkraan kopen

Als u een goede waterbesparende thermostaatkraan op het oog heeft, dan is het mogelijk om deze eenvoudig online te bestellen. Zo heeft u het snel in huis en kunt u aan de slag met de installatie. Echter kunt u ook langskomen in één van onze showrooms, waar u een deel van ons assortiment in het echt kunt aanschouwen. Onze badkamerspecialisten kunnen u daarnaast verder informeren over de waterbesparende thermostaatkraan.