Zwarte keukenkraan

Gek op de industriële stijl? Dan is een zwarte keukenkraan voor u de perfecte keuze! Natuurlijk past een zwarte keukenkraan bij veel meer stijlen, en is het ook goed te combineren met andere kleuren en materialen. Bekijk hieronder ons aanbod en ga op zoek naar de perfecte zwarte keukenkraan!

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

16 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Zwart is op dit moment één van de meest gekozen kleuren voor in huis! Een zwarte keukenkraan is dan ook een erg populair item. Een zwarte keukenkraan is de perfecte combinatie van chique, stoer, industrieel en stijlvol. Zodra u uw keuken binnenloopt zal uw oog direct vallen op uw zwarte keukenkraan.

Waarom kiezen voor een zwarte keukenkraan?

Natuurlijk is de zwarte keukenkraan een veel gekozen item door zijn unieke uitstraling! Toch heeft een zwarte keukenkraan nog meer voordelen, zoals dat hij gemakkelijk te combineren is en het past in de populaire keukenstijlen van dit moment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte keukenkraan in een industriële, betonlook of luxe keuken? Wij weten zeker dat dit prachtig staat! Natuurlijk kunt u de zwarte keukenkraan ook goed combineren met andere kleuren en materialen. De zwarte keukenkraan is onder andere een goede match met hout, marmer, beige en goud!

Zwarte keukenkraan: inbouwkraan of opbouwkraan

Bij de aanschaf van een zwarte keukenkraan staat u voor diverse keuzes! Eén van deze keuzes is een opbouwkraan of een inbouwkraan. Een opbouwkraan is vooral een fijne optie als u enkel de keukenkraan in uw huidige keuken wilt vervangen. De installatie is namelijk gemakkelijk, vergt niet veel tijd en u hoeft niet uw gehele keuken te verbouwen.

Kiest u voor een gehele nieuwe keuken of wilt u gewoon graag een zwarte keukenkraan die ingebouwd moet worden? Dan zit u bij ons ook helemaal goed! Een inbouwen van de kraan kost meer moeite, maar het levert wel een prachtig resultaat op. Een ingebouwde zwarte keukenkraan is namelijk modern en strak!

Het design van een zwarte keukenkraan

Natuurlijk heeft het design van een zwarte keukenkraan veel invloed op de sfeer en de uitstraling van de ruimte! Binnen ons assortiment vindt u diverse soorten designs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne zwarte keukenkraan met strakke lijnen, maar ook voor een sierlijke zwarte keukenkraan met ronde vormen. Match het design van de zwarte keukenkraan met de stijl van uw keuken en zorg dat het een mooi geheel vormt!

Een zwarte keukenkraan aanschaffen bij Douche Concurrent

Heeft u ons volledige aanbod bekeken en een zwarte keukenkraan gevonden die aansluit op al uw wensen? Dan kunt u hem gemakkelijk en snel online bestellen bij Douche Concurrent! Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat de zwarte keukenkraan zo snel mogelijk bij u is.

Wilt u liever nog een aantal keukenkranen in het echt bekijken of inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom in Schiedam of showroom in Beverwijk! Heeft u nog vragen? Bel of mail dan naar onze klantenservice!