Inspiratie opdoen bij andere DC Customers

Bent u benieuwd hoe ons assortiment eruitziet in echte interieurs? Neem dan een kijkje bij andere DC Customers thuis en laat u inspireren!

Ook trots op uw sanitair van Douche Concurrent?

We zien graag hoe onze producten staan in uw badkamer, toilet of keuken. Wilt u uw eigen stijl aan ons laten zien? Doe dan mee met #mijnDC!

Ja, ik doe mee!

Onze winnaars

Elke eerste maandag van de maand kiezen we uit alle inzendingen onze favoriet. Diegene wint €50,- DC-shoptegoed en krijgt een ereplekje op onze website! Hieronder vindt u alle winnaars op een rij:

@split.level.home

Wist u dat onze producten ook gebruikt kunnen worden op andere plekken in huis? De winnende foto van @split.level.home is hier een mooi voorbeeld van! Zij heeft in haar slaapkamer een uniek plekje gecreëerd om zich klaar te kunnen maken voor de dag.

Lees meer..

@hoff.van.saar

Een koperen kraan, witte wastafel en houten accenten… Wij zijn fan! Ook deze winnaar bewijst nogmaals dat onze producten op verschillende plekken in huis gebruikt kunnen worden. @hoff.van.saar heeft namelijk haar zolder verandert in een echt paradijsje waar ze haar was kan doen!

Lees meer..