Inspiratie opdoen bij andere DC Customers

Bent u benieuwd hoe ons assortiment eruitziet in echte interieurs? Neem dan een kijkje bij andere DC Customers thuis en laat u inspireren!

Ook trots op uw sanitair van Douche Concurrent?

We zien graag hoe onze producten staan in uw badkamer, toilet of keuken. Wilt u uw eigen stijl aan ons laten zien? Doe dan mee met #mijnDC!

Ja, ik doe mee!

Onze winnaars

Elke eerste maandag van de maand kiezen we uit alle inzendingen onze favoriet. Diegene wint €50,- DC-shoptegoed en krijgt een ereplekje op onze website! Hieronder vindt u alle winnaars op een rij:

@mooiweerman

Woorden schieten tekort voor de badkamer van @mooiweerman. Maar als we dan tóch een poging doen om het in drie woorden te beschrijven, zeggen wij: landelijk, kleurrijk en vooral erg stijlvol!

Lees meer..

@benb_destadssingel

Op social media zien wij zoveel gave foto’s voorbijkomen waar jullie met onze producten iets moois hebben gecreëerd in huis. Dat houden we natuurlijk niet voor onszelf en delen dat graag met de hele wereld. Om het extra leuk te maken...

Lees meer..

@ikkieslifestyle

Goud is helemaal in en het kan ervoor zorgen dat de ruimte volledig gaat stralen. Dit is ook precies wat we zien in de prachtige badkamer van @ikkieslifestyle! De combinatie van wit en goud oogt elegant en zorgt voor een complete rust in de ruimte.

Lees meer..

@hoff.van.saar

Een koperen kraan, witte wastafel en houten accenten… Wij zijn fan! Ook deze winnaar bewijst nogmaals dat onze producten op verschillende plekken in huis gebruikt kunnen worden. @hoff.van.saar heeft namelijk haar zolder veranderd in een echt paradijsje...

Lees meer..

@split.level.home

Wist u dat onze producten ook gebruikt kunnen worden op andere plekken in huis? De winnende foto van @split.level.home is hier een mooi voorbeeld van! Zij heeft in haar slaapkamer een uniek plekje gecreëerd om zich klaar te kunnen maken voor de dag.

Lees meer..