Offerte check

U heeft bij meerdere winkels rondgekeken met uw wensen. Helaas valt uw droom net buiten het budget. Op dat moment komt de offertecheck van Douche Concurrent goed van pas. Stuur ons uw offerte op en ontvang binnen 24 uur een nieuw persoonlijk voorstel.

Heeft u nog geen offerte? Maak uw wensen kenbaar en wij zullen zorgen voor een passende oplossing. U ontvangt binnen 24 uur een voorstel op maat. Stuur uw offerte aanvraag naar info@douche-concurrent.nl of bel met 010 – 230 99 34. U kunt ook gebruik maken van onze chat functie rechts onderin uw beeldscherm.

Bent u nog niet zeker waar u naar op zoek bent? Geen probleem! Wij denken graag met u mee voor de beste oplossingen in uw situatie. Zo maakt u zeker weten de beste deal! U kunt te allen tijde contact opnemen voor meer informatie.


SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING

GRATIS BEZORGD VANAF € 100,-

GRATIS BEZORGD VANAF € 100,-

DOOR KLANTEN BEOORDEELD MET EEN 9.2

KLANTBEOORDELING 9.2


Offerte versturen

* Verplichte velden

Voordelen offerte check

  • Zekerheid dat u niet teveel betaalt
  • Geheel vrijblijvend
  • Gratis deskundig advies
  • Binnen 24 uur een persoonlijk voorstel

Hoe werkt de offerte check?

U bekijkt de opties van meerdere aanbieders en vraagt of het wellicht goedkoper kan. Zo komt de offerte check van Douche Concurrent goed van pas. Wij ontvangen graag uw offerte en versturen binnen 24 uur een nieuwe offerte.

  • Stuur ons uw gegevens inclusief ontvangen offerte;
  • Binnen 24 uur een persoonlijk voorstel

Nog geen offerte?

Heeft u nog geen offerte? Maak uw wensen kenbaar en wij zullen zorgen voor een passende oplossing. U ontvangt binnen 24 uur een voorstel op maat. Stuur uw offerte aanvraag naar info@douche-concurrent.nl of bel met 010 – 230 99 34. U kunt ook gebruik maken van onze chat rechts onderin uw beeldscherm.

Weet u niet waar u naar opzoek bent? Geen probleem! Wij denken graag met u mee voor de beste oplossingen in uw situatie. Zo maakt u zeker weten de beste deal!U betaalt toch niet graag teveel? Doe nu de offerte check!


Lage prijzen bij Douche Concurrent

U vraagt zich af: waarom zijn onze prijzen zo laag? doordat wij zijn uitgegroeid tot een grote speler op de huidige sanitair markt in Nederland en België kunnen wij groot inkopen. Deze grote inkoopmogelijkheid resulteert in gunstige inkoopprijzen. Wij willen u als klant laten meeprofiteren van dit grote voordeel door onze producten aan te bieden voor een scherpe prijs.

Voor meer informatie over onze lage prijzen verwijzen wij u graag door naar onze laagste prijs garantie pagina.

Transport met gespecialiseerde transporteurs

Om in uw behoefte van sanitair te voorzien proberen wij het u zo makkelijk mogelijk te maken. Een eigen voorraad voor snelle levering, eigen bezorgservice in combinatie met gespecialiseerde transporteurs voor specifieke producten. Met deze eigenschappen onderscheiden wij ons en geven wij u het vertrouwen onze levertijden na te streven.

Voor meer informatie over transport en levering verwijzen wij u graag door naar onze levering pagina.

Garantie(s) tot wel 10 jaar bij Douche Concurrent

Naast de samenwerking met A merken biedt Douche Concurrent uitstekende garantievoorwaarden. De hoogwaardige producten met kwalitatieve componenten staan garant voor een lange levensduur. Het vertrouwen in onze producten uiten wij door middel van lange garanties. Zo kan de (fabrieks-)garantie oplopen tot wel 10 jaar. De garantie termijn verschilt uiteraard per product/merk.

Voor meer informatie over onze garantievoorwaarden verwijzen wij u graag door naar onze garantie pagina.

A merken bij Douche Concurrent

Sanitair bij Grohe
Sanitair bij Sealskin
Sanitair bij Duravit
Sanitair bij Hansgrohe
Sanitair bij Geberit
Sanitair bij Sphinx