Over Douche Concurrent

Geschiedenis / oprichting

Voor de oprichting van Douche Concurrent gaan we terug naar het jaar 2009. Drie studenten die de ambitie hadden om een eigen onderneming te starten. Het beginnen van een eigen zaak is een vaak besproken onderwerp binnen een vriendenkring. Daadwerkelijk de daad bij het woord voegen wordt nog wel eens vergeten. Echter was dit bij hun niet het geval. Zo ambitieus als ze zijn hebben ze zich vol overgave in dit avontuur gestort. Gebruiksvriendelijkheid, service, kwaliteit en prijs zijn onderdeel van deze ambitie. De rest is geschiedenis!

Succes na succes

De beginjaren waren zoals gewoonlijk voor bijna iedere ondernemer vrij lastig, zo had ook Douche Concurrent te maken met lage verkopen. De belangrijkste stap destijds was de lokale opslag van voorraadproducten in een klein magazijn en de directe relaties met producenten. Door deze kleine opslag locatie en goede inkoop condities was het mogelijk om grotere inkopen te doen en deze aan te bieden via het internet. Vanwege de groei in webshops geschiedde de verkoop in het begin voornamelijk via websites van derde partijen. De verkochte producten werden snel bezorgd.

De eigen online verkoop maakte een grote groei door en het magazijn was te klein geworden. Een nieuw magazijn van ruim 2000 m2 werd een nieuw hoofdstuk in het boek succes na succes. De volgende grote mijlpaal was in Maart 2016 bereikt, door het openen van een fysieke showroom van maar liefst 1000 m2 in Schiedam. Het avontuur dat begonnen is met 3 personages is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig team van 27 personen.


Logo Douche Concurrent

  • Laagste prijs garantie
  • Snelle levering
  • Ruime showroom van 1000 m2
  • Meer dan 1000 positieve reviews
  • 30 dagen retourrecht
  • Thuiswinkel waarborg
  • Maximale garantie
  • 11 verschillende betaalmogelijkhedenTeam Douche Concurrent

Team Douche Concurrent staat voor u klaar

Het Douche Concurrent team van 27 medewerkers staat 7 dagen in de week voor u klaar. Wij beantwoorden uw telefoons, reageren op uw e-mails, verlenen telefonisch/persoonlijk advies en zorgen ervoor dat uw producten op tijd arriveren.

Dat is onze kracht, wij werken als één team om dagelijks ons doel te bereiken: U als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn voor een eerlijke prijs!

Het enige wat wij van u vragen is een - bij voorkeur - positieve review achter te laten op kiyoh.nl. Met uw (positieve) feedback kunnen wij mensen overtuigen van hetgeen wij zo graag doen bij Douche Concurrent.

Wij bedanken u alvast voor uw tijd en moeite.Missie Douche Concurrent


Klantenservice staat hoog in het vaandel en staat dan ook vanzelfsprekend op nummer één. Wij streven ernaar onze klanten te allen tijde tevreden te stellen. Dit streven proberen wij te bereiken door deskundig advies te geven en service te verlenen bij levering, installatie en nazorg activiteiten. De klant is koning in zijn eigen badpaleis!Ons online en fysiek assortiment

Wij bieden een kwalitatief ruim en breed assortiment aan met producten variërend van complete badkamers tot losse accessoires. Ons online assortiment is ook voor 90% fysiek te bezichtigen in onze showroom. Neem naast deze pluspunten het voordeel dat wij snel leveren met gratis bezorging* en u zult te allen tijde uitkomen bij Douche Concurrent! Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Schiedam.

*gratis bezorging vanaf € 100,- binnen Nederland en België.

Eerlijke prijs

De aangeboden a merk kwaliteit producten worden voor eerlijke prijzen aangeboden. Door onze directe inkoop kunnen wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Op deze manier betaalt u nooit teveel. U kunt met elk budget winkelen bij Douche Concurrent!

tip: Bekijk hier onze lopende aanbiedingen.

Deskundig advies

Wij denken graag met u mee en laten u kennis maken met het allermooiste sanitair uit onze nieuwste collecties.

Een nieuwe badkamer en/of toilet kopen doet u niet zomaar. Er spelen tal van factoren mee voor de aanschaf van dergelijke producten. Wij begrijpen u volledig en voorzien u graag van professioneel en deskundig advies.

Voor advies op maat kunt u ons bereiken via 010 – 2309934, info@douche-concurrent.nl of onze chat rechtsonder op uw internetpagina.

De innoverende markt waarin de vraag en het aanbod dagelijks veranderen, veranderd Douche Concurrent mee in assortiment, communicatie en nazorg.

Bezoek onze showroom in Schiedam

Twijfelt u nog over ons online sanitair aanbod? Wij heten u van harte welkom in onze ruime showroom van 1000 m2. Bij uw bezoek kunt u - onder het genot van een bakje koffie - uzelf overtuigen van de kwaliteit van diverse producten door middel van aanraking. U heeft een tastbaar product in uw hand wat u kunt beoordelen op kwaliteit en afwerking.

Voor een optimale ervaring kunt u de baden in onze showroom met een gerust hart uitproberen. Alle producten staan ruim opgesteld en kunnen worden aangezet ter demonstratie.

Naast onze keuzes in douche(cabines) en baden hebben wij een ruim assortiment aan badkamermeubels, wastafels en toiletten.

De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor u niet raakt uitgekeken op ons assortiment. U heeft op deze manier alle creatieve vrijheid voor het creëren van uw droom badkamer en/of toilet.

De producten die in onze showroom te bezichtigen zijn:

Openingstijden van onze showroom

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Overschieseweg 147
3125 AR Schiedam

KvK: 61856398
BTW: NL854518629B01

Tel: 010 - 230 99 34
E-mail: info@douche-concurrent.nl

Contact Douche Concurrent
Wat zeggen onze klanten

Pluspunten

Ontzettend vriendelijke medewerker die ons hielp bij het uitzoeken van een douche cabine en badkamerspiegel.

Duidelijke en eerlijke uitleg.

Veel voorbeelden waren er te bekijken en zeer scherpe prijzen werden gehanteerd.

Ook de aflevering was tot in de puntjes geregeld, eerst een mail met daarin de afleveringsdatum en tijd.

Daar mankeerde geen minuut aan, ook een hele geschikte bezorger die voorzichtig met de pakketten omging.

Verbeterpunten

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Review Douche Concurrent

tip: Lees hier al onze reviews van klanten die u voorgingen.

Thuiswinkel waarborg