Retourneren

Hoe meld ik online mijn retour aan?
Het kan zijn dat uw bestelde producten niet voldoen aan uw verwachtingen of wensen. Daarom heeft u 30 dagen bedenktijd. Wilt u het product retourneren? Vul dan binnen 30 dagen het retourformulier op deze pagina in.
Wat zijn de retourvoorwaarden?
Wij verzoeken het product compleet en onbeschadigd te retourneren. Het product mag niet zijn geïnstalleerd en verzoeken deze in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te retourneren. Bij de bestelbevestiging krijgt u nog een uitgebreid informatieformulier aangaande het retourproces.
Wat zijn de uitzonderingen op retourneren?
Producten die conform uw instructies zijn gemaakt (maatwerkproducten) zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.
Kan ik mijn product retourneren in de showroom?
Dit is niet mogelijk. Retouren kunnen enkel en alleen naar ons magazijn worden geretourneerd.
Betaal ik verzendkosten wanneer ik producten retourneer?
Verzendkosten voor retourzendingen worden niet door ons vergoed. Wel vergoeden wij eventueel betaalde verzendkosten naar uw afleveradres toe, wanneer u de totale bestelling retourneert. U kunt het product natuurlijk ook kosteloos in onze magazijn afgeven. Klik hier voor het adres en openingstijden.
Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?
Wij verzoeken u vriendelijk om het product zo netjes mogelijk in de originele verpakking te plaatsen. Bij het sluiten van de verpakking verzoeken wij u om uitsluitend van transparante tape gebruik te maken.

 

Vraag niet beantwoord?

Neem contact op met behulp van de serviceaanvraag of bel naar 010 - 230 99 34 (keuze 3)