Onze showrooms

Showroom voor badkamers: ervaar het sanitair

Showroom voor badkamers gezocht? U heeft de keuze uit twee prachtige locaties, in Beverwijk en in Schiedam. We laten u daar graag het mooiste sanitair zien, dat u daardoor zelf kunt komen ervaren. Stap in een bad om te ervaren of dit groot genoeg is en kom erachter wat 90x90cm voor een douchecabine eigenlijk betekent.

Bent u vooral benieuwd of het allemaal bij u in de (nieuwe) badkamer past? Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen een 3D badkamerontwerp maken. Op die manier laten we graag zien hoe het zou kunnen worden. Met een nieuw bad en een nieuwe douche, of door een kleine toevoeging die het een stuk comfortabeler zal maken. Het is allemaal mogelijk bij ons in de badkamer showroom, waar we u graag helpen zoveel mogelijk ideeën op te doen.

Showroom bekijken

 

Showroom Beverwijk

Parallelweg 116
1948 NN Beverwijk

0251 - 7460 01
beverwijk@douche-concurrent.nl

Vandaag:

Bekijk showroom Beverwijk

Showroom Schiedam

Overschieseweg 147
3125 AR Schiedam

010 - 302 00 41
info@douche-concurrent.nl

Vandaag:

Bekijk showroom Schiedam

 

 

Showroom afspraak maken

Benieuwd naar ons sanitair? Maak een afspraak en bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Bel ons op telefoonnummer 010 230 99 34, stuur een e-mail naar info@douche-concurrent.nl of gebruik ons online contactformulier.

Afspraak maken

 

Badkamer showroom: 2.500m2 inspiratie

Dankzij 2.500m2 inspiratie voor de badkamer en voor prachtige tegels valt er van alles te ontdekken. We hebben op de beide locaties meer dan 1.000 producten op voorraad. Dat betekent dat u zich kunt komen verwonderen bij ons in de sanitair showroom, terwijl we natuurlijk beschikbaar zijn voor belangrijke vragen die u graag wilt stellen.

Kom onze grote collectie A-merken met eigen ogen ontdekken, uiteraard in combinatie met de scherpe prijzen die u online van ons gewend bent. We zijn de sanitair showroom in Beverwijk en in Schiedam, waardoor we vanuit heel Noord-Holland, Zuid-Holland en ook de rest van Nederland goed bereikbaar zijn. Kom bij ons langs, dan laten we u graag de hoge kwaliteit van onze mooie producten en merken ervaren.

Showroom bezichtigen