Onze showrooms

De eerste stap naar een goed gevoel

Douche Concurrent Showroom Gevel

Showroom Beverwijk

Vandaag:

Bekijk showroom Beverwijk

Showroom Schiedam

Vandaag:

Bekijk showroom Schiedam

Liever een showroom
afspraak maken?

Afspraak maken

 

Als u op zoek bent naar een plek om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of eigenlijk adressen, want wij hebben meerdere prachtige showroomlocaties! Met een totaaloppervlakte van 2.500 vierkante meter en ruim duizend opgestelde producten valt er van alles te ontdekken.

Het kiezen van ieder onderdeel van uw ideale badkamer is niet altijd makkelijk, maar u staat er niet alleen voor. In Beverwijk en Schiedam staan onze specialisten namelijk klaar om u te ondersteunen in uw zoektocht naar de beste producten. Door middel van hun kennis, kunde en gastvrijheid helpen zij u graag in het concreet maken van uw ideeën.

Douche Concurrent Baden

Direct een goed beeld

Wij raden een bezoek aan een showroom altijd aan. Het voordeel hiervan is namelijk dat u de kans krijgt om uw favoriete producten in het echt te aanschouwen. U krijgt hierdoor een beter beeld van de ware grootte, het materiaal en de kleur van de artikelen in ons assortiment.

Heeft u nog geen specifieke producten op het oog? Ook dan is een kijkje in een showroom een goed idee! Hier vindt u namelijk diverse voorbeelden van hoe uw badkamer of toiletruimte eruit kan gaan zien.

Op locatie of vanuit huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen, maar heeft u wel behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies? Ook dan kunt u bij ons terecht! Het is namelijk mogelijk om met één van onze specialisten te (video)bellen.

Bij het maken van een afspraak, kunt u aangeven wat voor type gesprek u wilt voeren met onze badkamerspecialisten. Zo kunt u natuurlijk kiezen voor een gesprek op locatie, maar ook voor een afspraak via beeldbellen of telefonisch contact.

Advies op afstand

3D badkamer ontwerpen

Tips ter voorbereiding op het adviesgesprek

Om het maximale uit uw adviesgesprek te halen, raden wij u aan om uzelf goed voor te bereiden aan de hand van deze tips:

  • Bekijk ons aanbod op de website om een beeld te krijgen van de ruime keuzemogelijkheden;
  • Stel online een verlanglijst samen met uw favoriete producten;
  • Wilt u een 3D-badkamertekening laten maken? Zorg dan dat u de juiste maten opzoekt of opmeet, zodat we direct voor u aan de slag kunnen.

De hulp van onze specialisten

Onze badkamerspecialisten gaan een stap verder dan het verstrekken van informatie over onze producten. Zij zijn namelijk in staat om persoonlijke advies aan te bieden. Met een oog voor sanitair kunnen ze meedenken over hoe u die droombadkamer kunt realiseren.

Wilt u een voorproefje van hoe de uitgekozen producten eruit zullen zien in uw eigen badkamer? Dan is het mogelijk om een 3D-tekening te laten maken. Op die manier kunt u het al beoordelen voordat u begonnen bent met de verbouwing.

Douche Concurrent Douchecabines